Τετάρτη, Ιουνίου 02, 2010

Λυσεις απο ανικανους

Περιμενουμε σαν ηλιθιοι,σαν να μην ξερουμε τι προκειται να γινει,περιμενουμε....

Περιμενουμε να μας λυσουν τα προβληματα ανθρωποι ανικανοι,διεφθαρμενοι,μιζαδοροι,ανθρωποι που επι δεκαετιες αδιαφορησαν για οποιοδηποτε προβλημα μας.

Περιμενουμε απο αυτους με τις περιουσιες των εκατομμυριων ευρω να καταλαβουν πως περναμε εμεις με 450 η και λιγοτερα,περιμενουμε απο δοσιλογους και υπηρετες ξενων αφενταδων να βρουν διεξοδο στην κατασταση που οι ιδιοι δημιουργησαν.

Περιμενουμε απο αυτους που σε προηγουμενες εξεταστικες ειχαν αθωωσει τους απατεωνες,περιμενουμε αυτη την φορα οι ιδιοι να τους βρουν και να τους τιμωρησουν.
Να τους τιμωρησουν με διαπομπευση μιας και την φυλακη δεν προκειται να την δουν μιας και τους εχουν απαλλαξει απο αυτην την κατηγορια>

Περιμενουμε απο σωτηρες μειωμενης ευθυνης να μας βγαλουν απο τα αδιεξοδα που οι ιδιοι μας εβαλαν,ακουμε σαν ανοητοι τις ανακοινωσεις τους,εχουμε χασει τον υπνο και την χαρα μας,μας δουλευουν κανονικα εχοντας αποκομισει ολοι περιουσιες αμυθητες,και μας λενε...οκ πειναστε για τα επομενα 40 χρονια και μετα οσοι ζησετε,θα βρουμε αλλο τροπο να σας πεθανουμε.

Πρεπει ολοι μαζι κατι να κανουμε,εμεις,μην περιμενετε απο αυτους τιποτα,εχετε παιδια,οικογενειες,περιμενετε να ζησετε σε λιγα χρονια με τις συνταξεις που σας προετοιμαζουν,με τους μισθους που δεν θα εχετε?

Τι περιμενετε αληθεια?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου