Δευτέρα, Ιουνίου 07, 2010

H Φιλοσοφια της Κατινας

Το ονομα κατα τα αλλα ομορφο, εχει συνδεθει απο παληα με την κακομοιρια,το κουτσομπολιο,την κακοηθεια,την μιζερια,την συμπεριφορα καποιου με χαμηλη νοημοσυνη.

Και την βλεπουμε καθημερινα αυτην την συμπεριφορα απο τους ταγους της πολιτειας μας οι οποιοι εχουν βρει τα σκουρα με τις ερευνες για την τεραστια περιουσια που απεκτησαν,και φυσικα ολοι μας θελουμε μια απαντηση για το πως απεκτησαν αυτην την τεραστια περιουσια,αυτοι η οι οικογενειες τους.

Δηλωσεις περι κατασυκοφαντησης,εγκληματικης και οργανωμενης επιθεσης εναντιον τους και της οικογενειας τους,με στοχο την ηθικη και....φυσικη εξοντωση τους(σικ)

Μονο χαμηλου επιπεδου ειναι αυτες οι αντιδρασεις,καλυτερα θα ηταν να μας πουν πως με το εισοδημα της βουλευτικης τους αποζημιωσης καταφεραν και απεκτησαν δεκαδες ακινητα,και οχι τιποτα γκαρσονιερες στα Λιοσια αλλα κτισματα σε ακριβες περιοχες,βιλλες σε νησια,μαζι με καταθεσεις εκατομμυριων ευρω.

Το να απανταει καποιος με αυτον τον τροπο σε κατηγοριες τον κατατασει στην κατηγορια αυτη,της Κατινας της γειτονιας που την εχθρευονται οι γειτονισες της και το μονο που θελουν ειναι να της καταστρεψουν την ζωη και την οικογενειακη της ευτυχια.

Αποδεικνυει δε αυτο την χαμηλη ως μηδαμηνη ποιοτητα των ανθρωπων που ο λαος κατα καιρους επελεξε για να τον κυβερνησουν,αποδεικνυει οτι το ηθος τους φτανει ως εκει που διακυβεβονται τα συμφεροντα τους,γιατι μονο για αυτα εργαστηκαν τοσα χρονια,και η αποδειξη ειναι μπροστα μας πλεον,την βλεπουμε στην καθημερινη μας ζωη,στην τσεπη μας,στην ηρεμια μας.

Δεν υπαρχει πιο απλο πραγμα απο το να βγει καποιος καθαρα,στον λαο που τον ψηφισε,και οχι στους συναδελφους του που μολις καταλαβαν οτι εχει τεραστια περιουσια,και να εξηγησει πως την απεκτησε.
Δοξα τω Θεω, οι τηλεορασεις ειναι στην διαθεση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου