Πέμπτη, Ιουλίου 15, 2010

Δεκα ευρω αυξηση,μικτα και του χρονου



Συνεδριασε και παλι η Γσεε με τους βιομηχανους και υπεγραψε για εμας....οσους εργαζονται φυσικα την νεα συλλογικη συμβαση εργασιας.
Δεκαετιες οι κυριοι αυτοι υπογραφουν συμβασεις φτωχειας,πληρωνονται αδρα,καθονται σε ενα γραφειο και αποφασιζουν οτι οι εργαζομενοι μπορουν να ζησουν με τα ψιχουλα που τους πετανε καθε φορα.

Α ναι εχουν και νομικους συμβουλους,ενας εκ των οποιων ετρεχε στα καναλια να πουλησει το γνωστο dvd του Ζαχοπουλου,τι εγινε αυτη η υποθεση δεν ξερω.

Οταν εγω ζητησα την βοηθεια τους μου ειπαν οτι δεν μπορουν να βοηθησουν και τελικα κατεληξα να παω σε εξωτερικο δικηγορο εργατολογο,μου εφυγε σχεδον ενας ετησιος μισθος σε εξοδα,η δικη κερδηθηκε,εκεινοι οπως παντα αποντες,μονο ο Κολλας γνωστος απο τις διαμαρτυριες των λεωφωρειουχων ειχε το φιλοτιμο να ερθει να κανει ενορκη καταθεση.

Λοιπον αποφασισαν οι κυριοι,10 ευρω μικτα αυξηση και αυτα απο τον Ιουλιο του χρονου,και τοτε που ειχαμε αναπτυξη αυτοι παλι αυξησεις της πεινας υπεγραφαν,αντιπαλοι της κυβερνητικης πολιτικης η συνενοχοι?

Τρεξτε απο τωρα εργαζομενοι να ξοδεψετε οπου θελετε αυτα τα 10 ευρω μικτα αυξηση,παρτε οτι σας λειπει,και θα σας περισσεψουν κιολας.

Περιμενει κανενας σας τιποτα καλυτερο απο ενα συστημα που εργαζεται για να κραταει τον λαο σε φτωχεια και ανεχεια?

Τι κατηγορουμε την κυβερνηση οταν αυτοι που επρεπε να εργαζονται για το συμφερον των εργαζομενων λειτουργουν με αυτον τον τροπο?

Διαλυμενη χωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: