Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15, 2011

Και οι ανεργοι θα πληρωσουν το νεο χαρατσι,τα ρεμαλια δειχνουν το κοινωνικο τους προσωπο

Το οτι ενδιαφερεται ο Παπανδρεου για τους οικονομικα αδυναμους το ζουμε καθε μερα,πλεον εχουμε γινει ολοι οικονομικα αδυναμοι οποτε περιοριζει το ενδιαφερον του στις τραπεζες και τους βιομηχανους.

Θυμαστε ολοι νομιζω οταν ακριβηνε το εισητηριο στα ΜΜΜ ειχαν πει οτι οι ανεργοι θα πληρωνουν μειωμενο... και αυτο θα περιληφθει στο νομοσχεδιο που ηταν να κατατεθει.
Κατατεθηκε καμια τετοια τροπολογια?
Οχι.
Δηλαδη ο ανεργος δεν εχει δικαιωμα να βγει απο το σπιτι του,οχι για να ψαξει για δουλεια...γιατι που να την βρει,αλλα απλα να βγει,διοτι θα σκεφτεται το αντιτιμο που πρεπει να πληρωσει γα να κυκλοφορησει.
Ξεχαστηκε και αυτη η υποσχεση οπως τοσες αλλες και τωρα οι ξεδιαντροποι μας δειχνουν ξανα το ενδιαφερον τους για εμας τους ανεργους,τους συνταξιουχους του ογα και αλλων ταμειων,και τα ατομα με ειδικες αναγκες.

Και εμεις θα πληρωνουμε το αδικο χαρατσι λοιπον,εγω απο τα 200 ευρω τον μηνα θα πρεπει να δωσω το μεριδιο μου να σωθει η ρημαδα η χωρα που την κατακλεψαν αυτοι που τωρα μας ζητανε να πληρωσουμε για να σωθει.

Και μαζι με μενα και οι γιαγιαδες και παππουδες με συνταξη 340 ευρω του ογα,θα πρεπει να στερηθουν κατι ακομα για να σωσει ο Γιωργακης την χωρα την ασωτη,για να συνεχισει να παιρνει πανω απο εκατο χιλιαδες ευρω τον χρονο μισθο,για να μπορει να αγοραζει ποδηλατα και κουπια.
Και μαζι με αυτον ολο το σαπιο πολιτικο συστημα που καλοπληρωνετε και δεν καταλαβαινει οτι εχει φερει ενα πολυ μεγαλο μερος του λαου στην πληρη εξαθλιωση.

Γιωργακη αγορι μου,υπαρχει λυση,κωνειο στους μισους Ελληνες αν δωσεις θα γλυτωσεις τοσους μισθους και τοσες συνταξεις που δεν μπορεις να το φανταστεις ουτε εσυ ο ιδιος.
Και απο φαντασια τα πας πολυ καλα,διοτι με την φαντασια σου μας σωζεις συνεχεια.

Τι αλλο περιμενουμε απο απανθρωπους?




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου