Τρίτη, Οκτωβρίου 18, 2011

Ε-Φαιδρη κυβερνηση

Οσοι ειδαν την ομιλια του Παπανδρεου αποψε το βραδυ,τουλαχιστον ετσι ονομαζεται κατι τετοιο και οχι παροξυσμος και ασυναρτητα πραγματα συννημενα μεταξυ τους με καποιον που δεν ξερει την γλωσσα να παραλειπει συμφωνα,αρθρα,προθεσεις,καταλαβε πολλα.

Οτι η παρανοια του χειροτερευει και οτι καθε αλλο παρα λυση ψαχνει για την χωρα,δραματικες ταινιες παιζει καθε φορα που φερνει τα εγκληματικα νομοσχεδια και θελει πασει θυσια να τα ψηφισουν οι βουλευτες του.

Και το ομολογησε ο Ρομποπουλος,ψηφιζουν με εκβιασμους και χωρις να ξερουν τι...εγκλημα εστω και ετσι,δεν σημαινει οτι επειδη δεν ξερουν ειναι λιγοτεροι ενοχοι,αλλα ποσο θα συνεχιστει αυτο?
Ποσο θα ζουμε ενα δραμα καθε φορα που σχεδιασμενα θελει ο παρανοικος να χαμηλωσει και αλλο το επιπεδο της ζωης μας?
Ολοι το ιδιο παραλογοι ειναι σε αυτο το κομμα,δεν καταλαβαινει καποιος οτι ο τροπος που μιλαει δειχνει προβλημα σοβαρο στον τροπο σκεψης του και στην λειτουργια του εγκεφαλου του?

Και ποσο ακομα ακομα και αυτος ο ανοητος αρχηγος της αντιπολιτευσης θα τρεχει σε συσκεψεις χωρις νοημα,δεν εχει καταλαβει ουτε αυτος οτι ο κυβερνητης της χωρας ειναι σε πληρη παρανοια?

Εφεδρεια για τον λαο απο μια Ε-φαιδρη κυβερνηση,ενα Ε-φαιδρο κομμα σε μια ε-φαιδρη κατασταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: