Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 15, 2014

Κονφερασιε Σοφια

Στο τσιρκο Μεντρανο της χουντικης συγκυβερνησης εφεραν τελευταια νεο κονφερασιε,οχι δεν ειναι ο Αλκης Στεας,δεν ειναι ο Οικονομιδης,ειναι η μια και μοναδικη Σοφια Βουλτεψη.

Αυτη επαγγελεται δημοσιογραφος,απο τους καλους,αυτους που οποτε αλλαζουν οι περιστασεις αλλαζει και αποψη,φυσικα δεν ξεχνω οτι:

Επι Γαπ του εγκληματια μιλουσαμε στο τηλεφωνο και τον εβριζε με τα χειροτερα λογια,που καταστρεψε την χωρα με το μνημονιο,που αυτο κι εκεινο,και δημοσιευε αποσπασματα σπο το ιστολογιο μου στην φυλλαδα της την ηλεκτρονικη ............

Ηρθε ο καιρος και της δοθηκε και αξιωμα,φυσικα εχοντας μιλησει μαζι της μετα την καταληψη της εξουσιας απο τον αρχιφασιστα Σαμαρα ειχα καταλαβει οτι υπηρχε μια αλλαγη,τοση πολυ μεγαλη αλλαγη δεν το περιμενα.

Και καταστρεψε η χουντα Σαμαρα-Βενιζελου οτι απεμεινε ορθιο απο την καταστροφη του Γαπ,και παραβιασαν καθε νομιμο και ηθικο και χαρατσωσαν τους φτωχους με περισσοτερους φορους,και ειπαν τοσα ψεματα και μαλακιες που αν υπηρχε θεος θα τους ειχε καψει.....και ολα αυτα ηταν αγια και καλα για την Βουλτεψη.

Την εκαναν και κατι σαν παρουσιαστρια της προπαγανδας τους και καθε τοσο με καμμενο μαλλι να η Σοφια στις τηλεορασεις και στα ραδιοφωνα....κι εμεις στα κοινωνικα δικτια στα πατωματα απο τα γελια για οσα απιστευτα ελεγε,τοση φαντασια ουτε η γιαγια του χουντικου μας κυβερνητη,η παραμυθατζου.

Θα περασει και αυτη,στην αιωνιοτητα του τιποτα,νομιζει οτι κατι προσφερει,το μονο που προσφερει ειναι γελιο στην κατεστραμμενη χωρα,και θλιψη μαζι.....

Αν ηξεραν οι προγονοι που θα ειχες καταληξει
καλλιο απο την κουνια σου μωρο να σ ειχαν πνιξει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: