Κυριακή, Σεπτεμβρίου 13, 2020

Χτιζουμε την Ελλαδα της Αυτο-Ικανοποιησης


 Εκπληκτικα ημιμετρα ανακοινωσε και παλι ο Μωυσης απο την Θεσσαλονικη,τα ανακοινωσε με στομφο και σοβαροφανεια για να τα παρουμε σοβαρα και να μην ξεραθουμε στα γελια εκεινη την στιγμη.

Ας τους να ξεραθουν αργοτερα σκεφτηκε.

Κατ αρχην χειροκροτησε τους Ιατρους και το νοσηλευτικο προσωπικο που οι πλειονοτητα τους ακομα δεν εχει πληρωθει τις υπερωριες μηνων,το χειροκροτημα ειναι τζαμπα,το φιλοτιμο κοστιζει.

Καταργησε τον Ενφια στην Γυαρο και την Μακρονησο και κατι νησακια στα οποια ζουν κατσικια και γλαροι,οι ανεργοι και οι αποροι εχουν να πληρωνουν σκεφτηκε.

Μας ενημερωσε οτι εργαζομενος με μισθο 2000 ευρω θα κερδισει 300 τον μηνα απο μειωσεις σε εισφορες,ξεχασε να μας δειξει ποσοι εργαζομενοι και που.... παιρνουν 2000 ευρω να παμε εξω απο τα σπιτια τους να τους χειροκροταμε αυτους και ν αφησουμε τους νοσοκομειακους στην μαυριλα τους,αρκετα τους χειροκροτησαμε

Οτι εμεινε απο οσα ειπε ειναι για απιστευτα γελια και σπαρταριστα αστεια,θα τα λεμε στο μελλον να γελανε και οι απογονοι μας.

Και τι δεν μοιραζει παλι ο τσιφουτης,χαντρες και κολλιεδακια,Αμαλιες και τσολιαδακια,παρτε κοσμε τωρα που το αφεντικο τρελλαθηκε.

Προσεκτικα σχεδιασμενα μετρα για να αφορουν οσο το δυνατον πιο λιγους πολιτες,μετρα για φετος που δεν θα ισχυουν του χρονου,μετρα επεκτασης προηγουμενων ηλιθιων μετρων,ολα κοστολογημενα στο μηδεν.

Ο Κουλης δεν ειναι ηλιθιος,ξερει οτι απευθυνεται σε ουφο λαο,αριθμησε τα μετρα ωστε να φαινονται πολλα ενω ειναι ελαχιστα και καθολου δεν θα βοηθησουν οσους πραγματικα εχουν αναγκη,παλι οι συνηθεις υποπτοι θα καρπωθουν το μεγαλυτερο μερος.

Ειδικα τα μετρα για τους ανεργους που ειναι απλα επεκταση των προηγουμενων ειναι για τρανταχτα γελια.

Κατ αρχην ο Κουλης νομιζει οτι ολοι οι ανεργοι παιρνουν επιδομα ανεργιας

Δεν τον εχουν ενημερωσει οτι μονο το 10% των ανεργων εχει τα απαιτουμενα δικαιολογητικα για να το παρει.

Δεν τον εχουν επισης ενημερωσει οτι το επιδομα ανεργιας κραταει εως 12 μηνες στην καλυτερη περιπτωση,πολλοι δεν μπορουν να παρουν ουτε τους 6.

Οποτε με μεγαλη υπερηφανεια ο Κουλης επεκτεινε το παλαιοτερο μετρο που ειχε παρει,δηλαδη οσοι παιρνουν επιδομα ανεργιας...δλδ το 10% των ανεργων......

Θα παρει ακομα δυο μηνες,επειτα μπορει να τρωει τα ντουλαπια,τα ραφια και τα επιπλα του σπιτιου,τι τον νοιαζει τον Κουλη,αυτος να περναει καλα και να ειναι κομψη η Μαρεβα.

Ετσι θα στηριζει τον λαο και την οικονομια,με μετρα ανυπαρκτα,μετρα που δεν βοηθανε,μετρα που ελαχιστοι θα μπορεσουν να χρησιμοποιησουν.

Η Ελλαδα της Αυτο-Ικανοποιησης κτιζεται τουβλο, τουβλο.

Οτι ειναι κομψη η Μαρεβα το εγραψα,αλλα δεν κανει κακο να το ξαναγραψω,ισως την επομενη φορα ειμαι μεσα σ αυτους που θα παρουν τα επομενα 20 εκατομμυρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: