Πέμπτη, Μαΐου 26, 2022

Eυλογιά


 Και εκει που λεγαμε οτι θα περασουμε ενα ηρεμο καλοκαιρι μιας και ο κορωνοιος παει διακοπες και επιστρεφει το Φθινοπωρο αρχισαν οι τρομοκρατικες επιθεσεις των ΜΜΕ περι ευλογιάς.


Και ενω οι ειδικοι καθησυχαζουν τα ΜΜΕ επιμενουν για πανδημια,θανατους και νεα μετρα.

Ουτε οι νεκροθαφτες δεν κανουν ετσι σε περιοδους αναδουλειας,τοση αιμοδιψια πλεον κατανταει ψυχωση.

Να μην κοροιδευομαστε

Τα λοκνταουν,οι μασκες,οι εμβολιασμοι εχουν καταστρεψει το ανοσοποιητικο παιδιων και ενηλικων,οτι και να ριξουν τωρα στον πληθυσμο για να τον εξολοθρευσουν θα σκοτωσει κοσμο,μην κοιτατε που ταχα νοιαζονται για την υγεια μας και δινουν συμβουλες,οι ιδιοι ειναι που σας ελεγαν οτι το εμβολιο ειναι ελεγμενο και ασφαλες και οτι με αυτο δεν θα νοσησετε,δεν θα μπειτε σε ΜΕΘ και δεν θα πεθανετε....


Και συμβαινουν και τα τρια.


Οι ιδιοι ειναι που σας λενε να κανετε την τεταρτη δοση με ενα σκευασμα που δεν σας προστατεψε τις προηγουμενες τρεις δοσεις,και φυσικα μετα θα σας πουν να κανετε και πεμπτη και εκτη,δικαιωμα σας να κανετε οτι θελετε,με τον εαυτο σας ομως,μην κατηγορειτε αλλους μετα.

 

Ο στοχος παραμενει,σας αρεσει να προσπερνατε οτι το σχεδιο ειναι η μειωση του πληθυσμου με καθε τροπο,,ο πληρης ελεγχος των υπολοιπων με καθε μεσον και η υποδουλωση του ανθρωπου για παντα.

 

Τωρα τι θα συμβει απο αυριο μεχρι να το πετυχουν ειναι αγνωστο,μαζευτηκαν παλι στο Νταβος για να συγχρονιστουν,οι ηγετες που μας αγαπουν,οι υπαλληλοι του Σβαμπ,μαζι και ο μιζαδορος συλλεκτης αρχαιοτητων,....νομιμων παντα,ο δικος μας.

 

Που περηφανευτηκε οτι ηταν ο πρωτος που προτεινε το covid pass,λες και δεν το ξεραμε οτι καθε καλη υπηρετρια κανει οτι της λεει το αφεντικο της και μετα περηφανευεται οτι το σκεφτηκε η ιδια.


Ζηστε την καθε μερα,αυτο λεω σε ολους,αυριο μπορει να μας κοψουν το νερο,την τροφη,την περιθαλψη,οι ιδιοι αυτοι που νοιαζονται να μην κολλησουμε ευλογιά,το γεγονος οτι οδηγουμαστε σε απανθρωπα ολοκληρωτικα καθεστωτα δεν αλλαζει επειδη σας ελυσαν το λουρι για 3 μηνες και μπορειτε ξεγνοιαστα να πατε διακοπες η στις παραλιες,ερχεται το φθινοπωρο και τα σχεδια τους εχουν παραμεινει ιδια.


Καποιοι,αρκετοι εχουν ξυπνησει,μαθαινουν απο αλλους που εκαναν τα εμβολια τι προβληματα αντιμετωπιζουν,διαβαζουν οτι η πλειοψηφια στις ΜΕΘ ειναι τριπλοεμβολιασμενοι,αλλοι κοιμουνται τον υπνο του δικαιου ακομα,θα ξυπνησουν και αυτοι,μονο που θα ειναι αργα,ο πολυαγαπημενος μας δικτατορας δειχνει τον δρομο......ολιστικη ζωη,χωρις χρηματα,με την βοηθεια των αλλων,το κρατος δεν υπαρχει,θα υπαρχει μονο για αυτον,για να παιρνει το τζετ να τρεχει να βλεπει μπασκετ στην Αμερικη,ενω εσυ δεν εχεις να φας αγαπητε μου η μαιμου των βαλκανιων ζει τον μυθο του στην Ελλαδα.


Απο την μια η ευλογιά,απο την αλλη οι ηπατιτιδες,καταστρεψατε τους εαυτους σας και τα παιδια σας.

Και πλεον δεν μενει χρονος,τον φαγατε οπως και τις ζωες σας.


 ΥΓ:Δεν ξερω αν θυμαστε αλλα απο περυσι κυκλοφορει η φημη οτι ετοιμαζονταν να διασπειρουν τον ιο της ευλογιας,και ισως τωρα να μας λενε οτι ειναι ακινδυνος αλλα κανεις δεν ξερει πως  θα εξελιχθει,τιποτα δεν γινεται τυχαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: