Σάββατο, Απριλίου 22, 2023

Κάθε χωριό και ένας τρελός, στο δικό μας όλοι


 Πεδίο πειραματισμών έχει γίνει πλέον η χώρα,διαβάζω δηλώσεις διαφόρων εκπροσώπων των κλεφτοκομμάτων για τα σχέδια τους αν καταφέρουν και πάρουν την εξουσία και σταυροκοπιέμαι.


Απο την μία έχουμε τον Κούλη που περιδιαβαίνει χωριά και λαγκάδια εγκαινιάζοντας μακέτες με ενα ζωγραφισμένο ψεύτικο χαμόγελο απελπισίας στο πρόσωπο του,και τι δεν τάζει,και τι ανοησίες δεν λέει.

Αυτό που δεν λέει είναι αυτό που έχει στο μυαλό του,και δεν θα το πεί,γιατί αν το πεί θα τον πάρουν με τις πέτρες,ξεχνάει να πεί τα όσα έκανε στην διάρκεια της πανδημίας,δεν εξυπηρετούν τον στόχο του, και ο στόχος του είναι μόνο ενας,να εκλεγεί για να μην περάσει απο ειδικό δικαστήριο για όσα έκανε.

Και μετά να συνεχίσει τα εγκλήματα του κατά της χώρας και του λαού.


Απο την άλλη έχουμε τον Τσίπρα,μια καρικατούρα με ολική αμνησία,ξεχνάει τι έκανε τα 4 και μισό χρόνια που κυβέρνησε,κυρίως ξεχνάει τι δεν έκανε απο όσα υποσχέθηκε πριν να εκλεγεί.

 

Και οι δυο μιλούν σε περιορισμένο πλέον ακροατήριο,το ξέρουν,το βλέπουν,δεν θα το αναφέρουν γιατί δεν τους βολεύει,γενικά και αόριστα μιλάει για ισότητα,δικαιοσύνη και αλλες αρλούμπες που μπορούσε να είχε διορθώσει τα χρόνια που κυβέρνησε αλλα είχε αλλες προτεραιότητε;

 Ο τρίτος φημολογείται οτι είναι συνειδητά κακοποιητής γυναικών.....τι να πεί κανείς,οτι σκατά και το φτυάρι.

Βγαίνουν και διάφοροι άλλων υπο-κομμάτων και λένε επίσης οτι μαλακία τους κατέβει,ενας του Μερα 25 λέει οτι ίσως χρειαστεί να κλείσουν πάλι οι τράπεζες,φήμες κυκλοφορούν για αποστασίες πρός το κλεφτοκομμα του Κούλη,η μόνη συζήτηση που γίνεται είναι για το ποιοί είναι χειρότεροι διαφθορείς,βιαστές,κακοποιητές,κλέφτες και απατεώνες.


Με αυτή την βάση θα πάμε να ψηφίσουμε εμείς τον επόμενο πρωθυπουργό.

Aνίκανοι νάνοι,ο ένας χειρότερος απο τον άλλον,βρήκαν ηλίθιους και πειραματίζονται.

Τα μηδενικά που θέλουν να γίνουν νούμερα.

Συγχαρητήρια μας.

Για τα Ελληνοτουρκικά έχετε ακούσει τι θα κάνουν;

Για την ακρίβεια;

Για την υγεία;

Για το μαύρο μας το χάλι;

ΟΧΙ


Αλλά έχουν πρόγραμμα 

Και στόχο

Ο μοναδικός στόχος που έχουν είμαστε εμείς


Και όσοι δεν το έχετε καταλάβει ακόμα....

Θα το καταλάβετε πολύ σύντομα.

Οτι

Ολα είναι συμφωνημένα και θα γίνουν σύμφωνα με τις εντολές που έχουν πάρει απο τους πραγματικούς κυβερνώντες.


Δεν υπάρχουν σχόλια: