Δευτέρα, Απριλίου 08, 2024

Πρώτοι απο το τέλος


 Και τι δεν ακούμε απο τα στόματα των νεοταξιτών που στηρίζουν την συμμορία που κυβερνάει,και οχι μόνο των εγχωρίων,διαβάζω για τους απίστευτους επαίνους της Βον Ντερ Λαιεν και ενός Γερμανού του Βέμπερ για την πρόοδο και την ανάπτυξη που έχει φέρει στην Ελλάδα και τους πολίτες της η κυβέρνηση του Κούλη,σαν να μην ξέρουν.

Και φυσικά ξέρουν.

Αλλά όπως με το παραμύθι της πανδημίας πλέον μόνο οτι λένε αυτοί είναι αλήθεια,οτιδήποτε άλλο είναι παραπληροφόρηση,αυτή είναι και η επιδίωξη των Παγκοσμιοποιητών,να ακούγεται μόνο το δικό τους αφήγημα,οτιδήποτε άλλο είναι ψέμα.


Την ανάπτυξη και τα καλούδια της τα βλέπουμε εμείς καλύτερα απο αυτούς,φυσικά εμείς δεν έχουμε πρόσβαση σε κανάλια και μίντια να πούμε την γνώμη μας,ούτε αν δουμε τον Κούλη θα του πούμε "πόσο ωρραίος γκόμενος"είναι όπως οι βαλτοί που στέλνει η επικοινωνιακή του ομάδα να τον συναντούν τυχαία στον δρόμο.

Δείτε λοιπόν ποιό είναι το ωρομίσθιο στην Ελλάδα σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρωπαική ένωση.


Σαρράντα επτά ευρώ στο Λουξεμβούργο.

Δώδεκα κι ούτε ενα τηλεφώνημα,,,,,στην μπανανία,

Που αν τα συγκρίνεις και με τον πληθωρισμό και την ακρίβεια τότε καταλαβαίνεις την ανάπτυξη και τους καλύτερους μισθούς του Κούλη και της συμμορίας του.


Και δεν ξυπνάει αυτός ο κοιμισμένος λαός,δεν ξερει τι τον περιμένει ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: