Πέμπτη, Μαΐου 16, 2024

Ξυπνήστε ρε


 Αν είμαι βάναυσα ειλικρινής ο μόνος ρεαλιστικός τρόπος με τον οποίο βλέπω τις εκπομπές να μειώνονται οσο γρήγορα χρειάζονται για να αποφευχθεί η καταστροφική κλιματική κατάρρευση...ΕΙΝΑΙ η εξόντωση του ανθρώπινου πληθυσμού απο μια πανδημία με πολύ υψηλό ποσοστό θνησιμότητας.


ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΛΕΜΕ;

Οι συνωμοσιολογοι;

ΟΧΙ

Ο Καθηγητής και μέλος του WEF τα λέει,φυσικά το διέγραψε το τουι αμέσως αλλά δεν κατάφερε να μην τον πάρουν είδηση.

Και τι λέει ο καθηγητής McGuire;

Λέει αυτό που λέμε εμείς τόσα χρόνια,λέει αυτό που σχεδιάζουν δεκαετίες τώρα,λέει αυτό που δεν σας λένε αυτοί που κυβερνούν,δεξιοί η αριστεροί,ολοι τον ίδιο στόχο εχουν.

ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;

Θα τον πετύχουν

Γιατί δεν αξίζουμε να υπάρχουμε στον πλανήτη με τέτοιο νοητικό επίπεδο,δεν έχουμε εξελιχθεί,διαδίκτιο και μίντια μας έχουν αποβλακώσει περισσότερο,δεν σκεφτόμαστε πλέον,πιστεύουμε οτι μας πλασσάρουν οι μελλοντικοί δολοφόνοι μας.

Ολα όσα εχουν γίνει τα τελευταία χρόνια αυτόν τον στόχο είχαν,πανδημίες,εμβόλια,περιορισμοί,και θα κάνουν ακόμα χειρότερα,απλα περιμένουν την κατάλληλη στιγμή.

ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ

Οτι θα καταλάβουμε το σχέδιο τους και θα τους κρεμάσουμε ανάποδα.

Φοβούνται οτι αν σπάσει μια κλωστή και αποκαλυφθεί τι εχουν κάνει και τι στοχεύουν να κάνουν θα βρεθούν προ εκπλήξεως σε πολύ δύσκολη κατάσταση,ετοιμάζονται και εμείς κοιμόμαστε.


Και να οι Γρίπη της Καμήλας,ο ιός απο την Αφρική που δεν περιορίζεται,οι δεκάδες ιοι οπου αποφάσισαν να μας εξοντωσουν απο μόνοι τους,να η σκόνη της Σαχάρας,να η κλιματική αλλαγή.

ΕΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ.

Καμιά κλιματική αλλαγή δεν υπάρχει.

Τον καιρό τον μετατρέπουν μόνοι τους χρόνια τώρα.

Κι εμείς κοιμόμαστε.

Η Ξυπνάμε η χανόμαστε,χρόνια τα γράφω,απλοικά αλλα έτσι είναι.

Εφόσον άρχισαν και τα γράφουν και στο τουίτερ απο μόνοι τους σημαίνει οτι:

η

ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΙ

η

ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια: