Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 04, 2008

Πληρες μπαχαλο

Οταν αποτυχημενοι ανθρωποι ασχολουνται με την πολιτικη,και οταν για κακη μας τυχη αυτοι οι ανθρωποι καταφερουν με τον εναν η τον αλλον τροπο να εκλεγουν βουλευτες,και οταν ο πιο αποτυχημενος απο ολους μαζεψει τους 40 κορυφαιους της αποτυχιας και φτιαξει κατι που λεγεται κυβερνηση,τοτε εχουμε το αποτελεσμα που εχουμε σημερα.

Το πληρες μπαχαλο.
Ποσα φορολογικα νομοσχεδια χρειαζεται ενα κρατος για να ορθοποδησει?
Ποσα ακομη θα κατακλεψει απο την τσεπη μας?
Γιατι ενω ο κοσμος δυσκολευεται να επιβιωσει οι πολιτικοι και οι φιλοι τους μεγαλοεπιχειρηματιες γινονται ολο και πιο πλουσιοι?
Γιατι σε αυτη την χωρα δεν υπαρχει ουτε ενας ανικανος τουλαχιστον ικανος να καταλαβει την ανικανοτητα του και να παραιτηθει?
Ποσα ακομη νομοσχεδια φοροκλοπης θα φερει στην βουλη ο ανικανοτατος αυτος ωστε να καταλαβει ο ανωτερος ολων ανικανος οτι δεν εχει ιδεα του τι κανει?
Δεν εχουν καταλαβει οτι δεν παιζουν με τα ψιλα του κουμπαρα που ειχαν μικροι?
Δεν εχουν καταλαβει οτι οσο ο κοσμος βλεπει την κλεψια τους και τις παρανομιες τους δεν προκειται να συμβιβαστει με οσα κανουν?
Δεν καταλαβαινουν οτι οσα ιδρυματα και να φτιαξουν μετα θανατον κανεις δεν θα τους θυμαται γιατι κανενα καλο δεν εχουν κανει σε αυτην την χωρα?
Αλοιμονο σε τι χωρα πεσαμε .....

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

πέσαμε στην χώρα που τους αφήσαμε να φτιάξουν για μας, ή καλύτερα που όλοι φτιάξαμε μαζί. Σε άλλες εποχές κάποιοι θα είχαν χάσει το κεφάλι τους στον Ιππόδρομο...Σήμερα άντε να γίνει καμιά τρύπα στο κολλάν.