Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 10, 2008

Ωρα για αληθειες

Αυτος ο μηνας θα ειναι γεματος.
Αρχη την επομενη εβδομαδα που θα κλεισει απο μερους μου η μυνηση που εχω κανει στις δυο κυριες που ψευδομαρτυρησαν οταν εγινε η δικη κατα της εταιρειας που με απελυσε.
Και αυτο θα γινει με την καταθεση του μαρτυρα που εχω προτεινει και θα ειναι ενας μαρτυρας που δεν θα μπορουν να αμφισβητησουν.
Στις 24 ειναι η μεγαλη μερα,μετα απο 2 δικες που ηδη εχει χασει η γνωστη και μεγαλη εταιρεια καλειται να απαντησει σε ερωτηματα που δυσκολα θα καταφερει να το κανει.
Θα μου πειτε περιμενω να ερθει στο δικαστηριο ειλικρινα και να απαντησει για οσα εχει κανει?Για οσες αδικιες επραξε σε βαρος μου?
Οχι δεν το πιστευω,παλι με ψεμματα και εκβιασμους θα ερθει να δικαιολογησει τα αδικαιολογητα,και εκει θα υπαρχει μαρτυρας που δεν αμφισβητειται.
Το σπιτι θα ειναι ετοιμο ως το τελος του μηνα πιστευω,ηδη εχουν ερθει τα ηλεκτρικα και η τραπεζαρια και περιμενουμε τα υπολοιπα αντε να εχουμε τουλαχιστον δυο ημερες ησυχια απο την μιζερια του δικου μου σπιτιου και την απιστετυη γκρινια της μανας μου.
Στη δουλεια ολα ειναι νεκρα μονο παραλαβες και επιστροφες και χασμουρητο απιστευτο.
Φυσικα δεν σταματω να ενδιαφερομαι για το μαυρο χαλι αυτης της χωρας και φετος με νεα επεισοδεια θα το ζησουμε ολοι στο πετσι μας.
Ηδη σημερα με τα ποδια πηγα στη δουλεια γιατι το κεντρο ηταν κλειστο απο πορεια,φανταστειτε τι θα γινει αργοτερα.
Εχουμε καιρο να τα λεμε.

1 σχόλιο:

mahler76 είπε...

Καλή δύναμη και σε σένα και σε όλους μας.