Πέμπτη, Δεκεμβρίου 01, 2011

Τυφλη και αργη.....

Ξυπνησα και ακομα ηταν σκοταδι,κρυο που δεν περιγραφεται,επρεπε να ετοιμαστω,ειχα υποσχεθει σε εναν συναδελφο απο την εταιρεια που εργαζομουν τελευταια να τον βοηθησω σαν μαρτυρας σε μια αγωγη που ειχε κανει στην αισχρη εταιρεια που μας απελυσε ολους πριν δυομυσι χρονια.

Εφαγα κατι γρηγορα,ντυθηκα και βγηκα να τον περιμενω στην πλατεια της περιοχης μου,ειχαμε συμφωνησει να περασει με το μηχανακι να με παρει μιας και δεν υπηρχε συγκοινωνια λογω της απεργιας.
Ετσι και εγινε,παγωμενος και με ριγη απο το κρυο εφτασα στο Μαρουσι σε ενα ειρηνοδικειο που κατα παραξενο τροπο λειτουργουσε....συναντησαμε την δικηγορο που δεν μας εδωσε πολλες ελπιδες οτι θα γινει η δικη διοτι ο εργοδοτης σκοπευε να ζητησει αναβολη,μπηκαμε στην αιθουσα και περιμεναμε .

Θυμηθηκα την δικη μου ταλαιπωρια που κρατησε 6 χρονια με την απαραδεκτη εταιρεια που με ειχε απολυσει παρανομα και καταχρηστικα,κριμα ανθρωποι να φερονται ετσι σε συνανθρωπους τους και να βαζουν το χρημα πανω απο την ανθρωπινη ζωη.

Τελικα η δικη αναβληθηκε για τον Νοεμβριο του 2012,η δικαιοσυνη αργει,και αδιαφορει για την προσβολη που γινεται σε βαρος της απο οσους δεν θεωρουν οτι εχουν καποιο λογο να δωσουν για τις παρανομιες τους,βρισκουν διαφορες δικαιολογιες για να αναβαλλουν την εκδικαση μιας υποθεσης ξεροντας την ενοχη τους.

Και ετσι ακομα και αν εκδικαστει η υποθεση το 2012 θα παρει αλλα δυο χρονια να τελεσιδικησει αν μετα απο την αποφαση γινει εφεση απο τον απαραδεκτο εργοδοτη μας,και στο τελος τι θα βγει?

Θα πληρωσει οσα χρωσταει μετα απο 6 χρονια και θα συνεχισει ελευθερος να καταδυναστευει ανθρωπους.

Η δικαιοσυνη νοσει,νοσοκομεια και νοσηλευτες δεν υπαρχουν και ετσι πρεπει να αρκεστουμε σε ημιμετρα και αναστολες μεχρι να αλλαξουν ολα σε αυτον τον τοπο.

Και αυτο δεν θα γινει ποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: