Σάββατο, Δεκεμβρίου 10, 2011

Αυτοκτονιες,ληστειες,θανατοι απο πεινα...το κρατος του Γιωργακη

Αυξηθηκαν κατα 40% οι αυτοκτονιες στην χωρα,ουρες στα συσιτια απο απορους και ανεργους πολιτες,θανατοι απο ασιτια και παιδια που λιποθυμουν στα σχολεια ...να η Ελλαδα που δημιουργησε ο Γιωργακης.

Και αυτος με το χαμογελο στα χειλη και λεγοντας..με λενε Γιωργο Παπανδρεου..μιλησε στο Ντερμπαν στην Νοτια Αφρικη και ειπε οπως παντα τις συνηθισμενες μαλακιες που ελεγε παντα,πρασινες αναπτυξεις και πρασινα αλογα,κλιματικη αλλαγη,παγκοσμια κυβερνηση και οτι πιο ανοητο και ηλιθιο μπορει κανενας να φανταστει.

Στην Αθηνα δεν συναντας πλεον κανεναν που να χαμογελαει εστω με την βια,ολοι βριζουν αυτο το καθηκι που υποσχεθηκε τα παντα και μετα ηρθε στην εξουσια και πηρε τα παντα,οι ζητιανοι ψαχνουν μερος να σταθουν,χθες ανεβαινοντας την Σταδιου ηταν αδυνατον να μην το δω μπροστα μου.

Η αυτοκτονια ενος λαου ηταν το μονο σχεδιο του Γιωργακη και το αστειο ειναι οτι στο κομμα του τον θεωρουν ακομα συμβολο και μιλανε για τις επιτυχιες του.

Η πορνεια σε εξαρση,ακομα και την ημερα βλεπεις νεες κοπελες να περιμενουν πελατη,μια βολτα στην Ζηνωνος και δεν χρειαζεται να παει πιο μακρυα καποιος.
Οι αστεγοι φταινε στον Καμινη...αλλο βλητο και αυτος,δεν κοιταει το χαλι της Αθηνας απο την Ομονοια και κατω,το Συνταγμα τον ενδιαφερει μονο.'

Απο την αλλη μερια οι ληστειες ειναι πλεον καθημερινη ειδηση,ληστειες παντου,σε καταστηματα,σε σπιτια,στους δρομους,δολοφονιες για λιγα ευρω,τρομοκρατηση του λαου.
Και η αστυνομια χωρις εφοδια και σχεδιο φυλαει τους γελοιους που μας κυβερνανε.

Ευκολο ειναι να τις δειτε αυτες τις επιτυχιες κυριοι...προβατα....βουλευτες,διαβαστε τις ειδησεις,δειτε ποσοι αυτοκτονουν απο απελπισια,δειτε τις ουρες στα συσιτια,και μετα ντραπειτε εστω και λιγο.

Οχι πολυ,λιγο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: