Σάββατο, Φεβρουαρίου 16, 2013

Συριζα απο την εξουσια

Δεν εχω ασχοληθει σχεδον καθολου με το κομμα που βρισκεται στην αξιωματικη αντιπολιτευση,αυτο που περασε Συριζα απο την εξουσια και δεν την ακουμπησε,αυτο που ο καθε ενας εκει μεσα εχει και την δικη του αποψη και γνωμη για το αν τα Ιμια λεγονται Καρντακ,τα Σκοπια... Μακεδονια,τι να ασχοληθει κανεις με αποκομματα μιας συμμοριας που θελει και αυτη να κυβερνησει λεγοντας σαχλαμαρες και ψεμματα.

Απο την καταργηση του μνημονιου πηγε στην επαναδιαπραγματευση απο την μια ακρη παει στην αντιθετη,ταξιδακια για να παρει οδηγιες και ο αρχηγος τους που αρεσκεται να του κρατανε την ομπρελα οταν βρεχει,ακομα ενας Ομπαμα η Αντρεας πριν την μοιχεια.

Τρεχει κι αυτος σαν τον Γιωργακη στις διαδηλωσεις και τις απεργιες,υποσχεται λαγους με πεταχηλια,στην Βραζιλια ειναι αριστερος και στις Ηπα υμνητης του Ομπαμα.

Σκεπτομαι αν υπηρχε ολυμπιαδα των πολιτικων στην κωλοτουμπα θα ειχαμε σιγουρα τα 3 πρωτα μεταλια,με Γαπ,Σαμαρα,Τσιπρα.

Αυτη δυστυχως ειναι η σαπια πολιτικη σκηνη της χωρας,δεν εχουμε εναλλακτικες,γιαυτο λεω τοσα χρονια οτι μονο με ξεριζωμα ολων αυτων θα βρεθει μια λυση για την χωρα,να γλυτωσουμε απο τους υποτιθεμενους αριστερους του κωλου και τους δεξιους υμνητες της χουντικης σημερινης διακυβερνησης.

Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι η μασα,να τα βαζουν στην ακρη και να κοιτανε τον λαο απο ψηλα να αυτοκτονει και να ψαχνει για φαγητο στα σκουπιδια.

Παιδια κακα τα ψεμματα,μπλεξαμε,και οπως μας εχει φαει η μαλακια λυση δεν βλεπω.

Και το χειροτερο ειναι οτι δεν την περιμενω απο κανενα απο τα υπαρχοντα κωματα.
Καποια στιγμη ισως παρει την εξουσια και ο Τσιπρας να ικανοποιησει το απεραντο εγω του,εμεις θα παραμεινουμε αυτο που ειμαστε και σημερα,ενας ηλιθιος λαος που περιμενει απο ανικανους λυσεις.

Δεξια η αριστερα.....μια συμμορια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: