Δευτέρα, Νοεμβρίου 18, 2013

Health Voucher και απανω τουρλα

Να που χρειαστηκε να παω στο Νοσοκομειο,ενα μηνα τωρα οι πονοι στα ποδια μου ειναι ασταματητοι,τι κοιμαμαι,τι ξυπναω,με τους ιδιους πονους ζω .

Εκλεισα ραντεβου,πηρα την φωτοτυπια του voucher διοτι αυτο το κρατος μας σκεφτεται,σου λεει...μακροχρονια ανεργος ας τον φροντισω....και πηγα.

Αυτο το αστειο χαρτι δεν σε καλυπτει σε τιποτα,απλα δεν πληρωσα τα 5 ευρω εισητηριο,ο γιατρος απαιτησε ακτινογραφια στην μεση και αυτο δεν το καλυπτει,καλυπτει μονο μια ακτινογραφια θωρακος,και εγκυος να εισαι,και σπασμενο κεφαλι να εχεις και αν σου εχει κοπει το ποδι αυτο το voucher επιμενει,μια ακτινογραφια θωρακος για ολες τις παθησεις,αυτο το αστειο ανθρωπακι ο δοξασμενος Αδωνις εβαλε πολυ μυαλο οταν το σχεδιασε το voucher της ξεφτιλας και της αναξιοπρεπειας.

Πληρωσα ο μακροχρονια ανεργος την ακτινογραφια που επεμενε ο γιατρος να βγαλω,εγω ηξερα οτι δεν θα δειξει τιποτα,μονο οι μαγνητικες δειχνουν τα προβληματα,αντε μερικες φορες και οι αξονικες,αλλα το voucher δεν προβλεπει τετοιες πολυτελειες,σου λεει...εμεις επιθυμουμε να ψοφησεις μιας και δεν εχεις να μας πληρωσεις τα χαρατσια..θα σου κανουμε και αξονικη?

Τελικα εφυγα με μια συνταγη για ενα αντιφλεγμονωδες,αν δεν περασει θα πρεπει να κλεισω ραντεβου με ρευματολογο,πηγα να κλεισω γιατι σε περιπτωση που δεν περασει θα περιμενω μηνες.......

Και ως εκ θαυματος θα περιμενω μηνες,πρωτο ραντεβου 12 Μαρτιου,τοτε θα εχει ληξει και το voucher οποτε θα πληρωσω και τα 5 ευρω και ολα τα υπολοιπα.

Και φυσικα το αστειο αυτο μετρο δεν καλυπτει τα φαρμακα,μην ακουτε τι λενε στις ειδησεις,εκει λενε οτι θα ερθει και η απογειωση,η αναπτυξη και του Κιτσου η μανα,τιποτα απο ολα αυτα δεν θα ερθει.

Αστεια η σοβαρα αυτη ειναι η πρωτοβαθμια περιθαλψη στην Ελλαδα,αν εχεις να την πληρωσεις  ζεις,αν δεν εχεις παιρνεις ενα voucher και γλυτωνεις 5 ευρω,που τοσα να του μεινουν του Αδωνι στην Κολαση που θα παει να μην εχει να πληρωσει τον χαρο να τον βαλει σε καζανι με ουρα αντι για τα σκατα που θα ειναι.

Η φωτογραφια της αναρτησης ειναι σημερινη,απο την Ελλαδα του Σαμαρα,του Αδωνι και της κυβερνησης του ξεπουληματος,το νερο να σταζει εξω απο το ακτινολογικο του νοσοκομειου.

Ντυθειτε πλυθειτε,ερχεται η απογειωση....μαλλον η προσθαλασσωση

2 σχόλια:

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Φίλε, ο μόνος τρόπος είναι να πας σε εφημερεύων ρευματολόγο. Το υπόλοιπο σύστημα υγείας είναι ένα αστείο.

ΗarryTsopanos είπε...

το voucher δεν επιτρεπει να επισκεφτω αλλο γιατρο παρα τον επομενο μηνα.