Δευτέρα, Ιουλίου 07, 2014

Έντρομη απάντηση του εγκληματία Παπανδρεου: Βοήθεια Σαμαρά!

“Νεφελίμ ο Χατζηνικολάου”!  τρόμος εχει καταλάβει την συμμορία Παπανδρεου μετά και την δημοσιοποίηση της έκθεσης που αποδεικνύει την χαλκευση τον στοιχείων και την εσκεμμένη διόγκωση του ελλείμματος του 2009. Το βρωμικο σχέδιο φυγαδευσης των ηθικών αυτουργών του εγκλήματος φαίνεται να ναυαγεί μετά και το τρίτο κατα σειρά δημοσίευμα, της RealNews που αφαιρεί κάθε διάθεση απο “ευάλωτους” δικαστικούς να συμμετέχουν. Ειναι δεδομένο πως οποίος πλέον τολμήσει να “παίξει” με την τέλεση του καθήκοντος του,
θα συνθλιβεί στο γύρισμα του τροχού που ήδη εχει ξεκινήσει.
Το μονο ειλικρινές στην ανακοινωση Παπανδρεου, ειναι η εμμονή του στο “λεφτα υπάρχουν”. Και εχει απόλυτο δίκιο. Λεφτα υπάρχουν γι’ αυτους που εξοντωσαν τον λαό και την πατρίδα. Λεφτα υπάρχουν για το παλάτι του Ραγκούση ή του Παπακωνσταντινου με την μαϊμού πισίνα. Λεφτα υπάρχουν, στους λογαριασμούς των εξαδελφων Παπακωνσταντινου, στην ελβετική εταιρεία του Παπανδρεου, στις οφσορ εταιρείες των καταζητούμενων συνεταιρων του.
Πως ειναι άραγε δυνατόν, σε μια χωρα που οι πολίτες ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΝ, αυτοί που τους ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΑΝ να έχουν θησαυρισει και να κυκλοφορούν ακομα ελεύθεροι; Διαχειριστές σε τυροπιταδικο να ηταν, ήδη θα κατηγορουντο για απιστία.
Σπεύδει λοιπόν η συμμορία στο τελευταίο αποκούμπι της, τον Αντώνη Σαμαρά! Καλώντας τον να τραβήξει το αυτί σε αυτους που ζητούν εξεταστική!
Και εδώ έρχεται το άλλο μεγαλο ερώτημα: Με ποιο θράσος μια συμμορία με υπόδικους κύριε Σαμαρά, απαιτεί να την καλυψετε; Σας κρατά απο κάπου; Τους έχετε υποχρέωση;
Διότι, μετά και απο την σημερινή απάντηση όπου ο Παπανδρεου αναλωνεται σε συνωμοσιολογια, ενώ στην παράθεση αριθμών απαντά με δημοσιεύματα και …διαρροές, η εξεταστική για το μνημόνιο καθίσταται επιτακτική ανάγκη για την εθνικη επιβίωση.
Ειναι ο συνεκτικός κρίκος που θα δομήσει την επόμενη κυβερνηση, αντί του υφιστάμενου “σεβασμού στο μνημόνιο”.
Η συμμορία θα πρεπει να τιμωρηθεί οχι μόνον για παραδειγματισμό, αλλά και για να υπάρξει νομική πλέον απεμπλοκή απο το σπιράλ θανάτου που εβαλε την χωρα για να θησαυρίσουν οι κύκλοι που την έφεραν στην εξουσία.
Μόνον ενα νέο Γουδή θα επουλώσει τις πληγές της εθνικής τραγωδίας που ζήσαμε αυτα τα μαρτυρικά χρόνια.    olympia spyr
http://pitsirikidotnet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: