Παρασκευή, Ιανουαρίου 16, 2015

Εκλογικές σκέψεις


Πήρα «στα τυφλά» μία από τις δημοσκοπήσεις που κυκλοφορούν για τις εκλογές. Και λέω στα τυφλά, γιατί ανάλογα με το ποιος παραγγέλνει την δημοσκόπηση βγαίνει και το αποτέλεσμα. Δεν θα δείτε ποτέ δύο δημοσκοπήσεις που να έχουν παρόμοια ποσοστά, όπως θα έπρεπε να γίνεται.
Αλλά θεωρώντας «χάριν της συζήτησης» ότι είναι αντικειμενική αυτές, είναι τα προσωπικές μου σκέψεις και συμπεράσματα για τους πιο «βασικούς παίκτες».
ΣΥΡΙΖΑ: Το 31,2% των Ελλήνων δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει την φωτοτυπία του Ανδρέα Παπανδρέου. Ούτε το νοιάζει ότι η κυριότερη προεκλογική δέσμευση του Τσίπρα είναι ότι «για ανθρωπιστικούς λόγους» θα ανοίξει τα σύνορα για να μπουν ελεύθερα οι λαθρομετανάστες που τώρα δυσκολεύονται λίγο, και θα δώσει ουσιαστικά πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και άλλα κακιώματα στους «αδελφούς προλετάριους» του Τρίτου μουσουλμανικού Κόσμου. Για οποιοδήποτε είδος οικονομικής πολιτικής δεν το συζητάω. Έτσι κι αλλιώς αυτή εξαρτάται από το πώς θα ξυπνήσει το πρωί.
ΝΔ: Το των Ελλήνων 27,8% δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει ένα κόμμα στο οποίο αρχηγός είναι ένας αποστάτης ο οποίος «επέστρεψε στο μαντρί» ΓΛΕΙΦΟΝΤΑΣ, αφού δεν πήγε καλά το κόμμα που έφτιαξε. Δεν έχει πρόβλημα επίσης με την απίστευτη ανικανότητά του ακόμα και να εφαρμόσει σωστά και την φοροληστρική πολιτική των δανειστών μας.
Ποτάμι: Το 5,1% των Ελλήνων δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει ένα κόμμα-νερόπλυμα, άτονο, άγευστο και άνευρο, που δημιουργήθηκε από έναν υπάλληλο των ΜΜΕ.
Χρυσή Αυγή: Το 5% των Ελλήνων δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει ένα χουντικό κόμμα. Τώρα θα μου πείτε η χούντα που μας κυβερνάει αυτήν την στιγμή είναι καλύτερη; αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα. Από πρακτικής άποψης θεωρώ σχεδόν σίγουρο ότι θα μας οδηγήσουν σε κάποια εθνική τραγωδία ανάλογη με εκείνη των ηλίθιων συνταγματαρχών στην Κύπρο.
ΚΚΕ: Το 4% των Ελλήνων δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει ένα απολίθωμα, που σκέπτεται και μιλάει ακόμα όπως μιλούσαν «οι κουκουέδες» το 1945, στον εμφύλιο που μας δημιούργησαν οι φίλοι και σύμμαχοί μας Άγγλοι (σε συνεργασία με τον Στάλιν) για να μην μπούμε στο Σοβιετικό μπλοκ.
ΠΑΣΟΚ: Το 3,6% των Ελλήνων δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει ένα δήθεν δημοκρατικό κόμμα με αρχηγό «να μην πω» ηθικής, που καταλήστεψε την Ελλάδα και τώρα συνεργάζεται με τον μεγαλύτερο αντίπαλό του, την δεξιά, μόνο και μόνο για να συνεχίσει να παραμένει στην εξουσία.
Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών: Το 2,4% των Ελλήνων δεν έχει πρόβλημα να ψηφίσει τον γιγαντιαίο αυτόν θρασύ Πινόκιο, με την αμερικανική υπηκοότητα, που έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» και ο οποίος φούσκωσε ΤΕΧΝΗΤΑ το χρέος, στέλνοντας έτσι την χώρα στα δόντια του ΔΝΤ.
Προφανώς θα έχετε μπερδευτεί με την ανάλυση και δεν θα ξέρετε «σε ποιόν θεό πιστεύω».
Προσωπικά όμως είμαι υπέρ της ευθανασίας. Θα ήθελα όταν κάποτε πέσω στο κρεβάτι άρρωστος και αδύναμος να μην με αφήσουν κατάκοιτο να χέζομαι επάνω μου, με το μυαλό μου να γίνεται σούπα από έλλειψη εντυπώσεων μπροστά σε ένα ταβάνι. Θα προτιμούσα να μου κάνουν μία ένεση και να απαλλάξουν εμένα από μία μίζερη ζωή και την γη από ένα μίζερο πλάσμα.
Με αυτήν την λογική σκέφτομαι να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ. Η Ελλάδα έχει καταντήσει πλέον Ελλαντιστάν. Είναι κατάκοιτη, χέζεται επάνω της, και το καλύτερο από όλα είναι να έρθει ένα κύμα μουσουλμάνων και να την εξαφανίσει. Αφήστε που θα γίνουμε αιτία να πάνε και κάποιοι στον παράδεισο, αφού θα έχουν σφάξει γκιαούρηδες (άπιστους).
Και επειδή η ελπίδα πεθαίνει τελευταία, ποτέ δεν ξέρει κανείς. Ίσως ο Τσίπρας με όλη την αλλοπρόσαλλη πολιτική του, να κάνει καμία στραβή και να διαλύσει το ευρώ. Έτσι ίσως επιστρέψουμε στην δραχμούλα μας και σας βεβαιώ ότι θα περάσουμε πολύ καλύτερα. ΔΕΝ θα πεινάσουμε όπως σας λένε οι αγύρτες των καναλιών και των κομμάτων. Απλά δεν θα έχουμε ρετσίνα Καλιφόρνιας, σταφίδες Χιλής, Μερτσέντες και ηλεκτρονικά γκάτζετ. Και θα αρχίσουμε να αγοράζουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ελληνικά προϊόντα και να παράγουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ πράγματα μόνοι μας.
http://aienaristeyein.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: