Σάββατο, Μαΐου 30, 2015

Υπαρχει προβλημα

Οταν σε μια χωρα με 1.5 εκατομμυρια ανεργους οι μονοι για τους οποιους εδω και 4 μηνες ενδιαφερεται μια αριστερη κυβερνηση ειναι οι καθαριστριες του υποικ και οι απολυμενοι της Ερτ υπαρχει προβλημα.

Οταν σε μια χωρα παραπλανουν τον λαο επανειλλημενα δεξια και αριστερα,η πρωτη με τα Ζαππεια του Σαμαρα και η δευτερη με το προγραμμα της Θεσσαλονικης ....και με αυτη την παραπλανηση καταλαμβανουν την εξουσια ...παρανομα κατα την ταπεινη μου αποψη....υπαρχει προβλημα.

Οταν μια κατ'ονομα αριστερη κυβερνηση μιλαει για κομματικη πειθαρχια ωστε να ψηφιστει κατι που προεκλογικα ελεγε οτι θα καταργησει με εναν νομο δηλαδη το μνημονιο που το ονομασε τωρα συμφωνια,υπαρχει προβλημα.

Οταν ο λαος που ψηφισε αριστερα βλεπει να παιρνουν καιριες θεσεις στον κρατικο μηχανισμο ατομα που ανηκουν στο κλεφτοπασοκ η στην δεξια αρχιζοντας απο τον ΠτΔ και τελειωνοντας στην γνωστη Παναριτη του Γαπ,υπαρχει προβλημα.


Γενικα υπαρχει προβλημα,και τα εχω ακουσει χοντρα απο φιλους και συγγενεις που τους επεισα να ψηφισουν Συριζα μηπως και κανει 3 μονο απο τα εκατο που υποσχεθηκε,που δεν θα τα κανει ουτε αυτα τα τρια.

Να κανω υπομονη λενε,τι αντιδρω τοσο νωρις?
Μα η καλη μερα απο το πρωι φαινεται,και πειτε το προαισθημα,πειτε το κληρονομικο χαρισμα,πειτε το μαντης Καλχας......

Υπαρχει προβλημα,μεγαλο,αλλο ψηφισαμε και αλλο μας βγαινει στην πορεια,και πολυ χειροτερο,οχι απλα διαφορετικο.

Και αν αυτο δεν μας κανει σοφοτερους και αποφασιστικοτερους για το τι πρεπει να γινει αν δεν αλλαξουν ροτα......

Αλοιμονο σε εμας και κυριοτερα ....
Αλοιμονο στην χωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: