Τρίτη, Αυγούστου 11, 2015

Aπατεωνες της αριστερας

Χαρμοσυνα νεα
Ετοιμο το νεο μνημονιο,ετοιμο να υπογραφει απο τους υπαλληλους του Σοιμπλε,αυτους τους γελοιους που τους πληρωνουμε εμεις,οχι εκεινος,θα το υπογραψει ο εξαφανισμενος απο ξεφτιλα νεος μνημονιακος δοσιλογος,το Αλεξη....αυτος που θα το εσκιζε σε κομματια,με εναν νομο.

Φυσικα δεν σημαινει τιποτα η ψηφιση αυτου του εξαμβλωματος,ουτε φορους ουτε χαρατσια θα εισπραξουν οι υπαλληλοι του Σοιμπλε,απλα θα βυθισουν σε μεγαλυτερη φτωχεια και εξαθλιωση τον ηδη εξαθλιωμενο λαο.

Και βγηκε το ανδρεικελο της Μερκελ να ανακοινωσει οτι θα φορολογησει τους βουλευτες,θα μειωσει τις αποδοχες των υπουργων και διαφορων αλλων που κερδιζουν τον μηνα οσα κερδιζει τον χρονο ενας χαμηλομισθος.........

Ποσο γελοιος μπορεις να γινεις Αλεξη?
Περισσοτερο  δεν γινεται.

Σταχτη στα ματια ριχνει,κανονικα θα επρεπε να νομοθετησει οτι μεχρι η χωρα να ορθοποδησει ολοι τους θα παιρνουν οσα και ο καθε Ελληνας,ετσι κι αλλοιως υπαλληλοι του Σοιμπλε ειναι,ας ζητησουν να τους πληρωνει αυτος,γιατι να πληρωνουμε εμεις τους δολοφονους μας?

Αλητες,της ταχα αριστερας,του κωλου,απατεωνες του κοινου ποινικου δικαιου.

Και ξαφνικα ολοι που τους εβριζαν τους στηριζουν,θελει κι αλλο για να καταλαβετε το παιχνιδι?


Θα το γραψω πιο απλα:
Θα εμπιστευοσασταν εναν φυλακα που ενω τον πληρωνετε για να σας φυλαει το σπιτι αυτοςτο ξεπουλαγε μαζι με το περιεχομενο του?

ΟΧΙ?
ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ?
Ηλιθιοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: