Πέμπτη, Αυγούστου 27, 2015

Αλεξη....σου φανηκε ο κωλος σου

Ωραιοτατη συνεντευξη χθες στον ΑΛΦΑ,ενα απο τα καναλια της διαπλοκης που θα πολεμουσε ο αριστερος Αλεξης,ωραιοτατη και η δημοσιογραφος που την πηρε,ποια ειναι η Παπαιωαννου?

Της ομαδας Παπαχελα,της καλυμμενης φιλοευρωπαικης και φιλοαμερικανικης σχολης,η πρωην υπευθυνη της Ελληνικης Huffington post.
Tι ειχε κανει προ δημοψηφισματος η κυρια αυτη?

http://www.thepressproject.gr/article/78844/Parapolitiko-Giati-paraitithike-i-Sofia-Papaoannou-apo-tin-Huffington-Post

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι ειχε κανει και γιατι παραιτηθηκε-εκδιωχθηκε απο την θεση της.


Σε αυτη την μη διαπλεκομενη δημοσιογραφο αποφασισε ο πολεμιος της διαπλοκης να δωσει συνεντευξη.

Και  τι δεν ειπε.
Ποσο περηφανος ειναι που μας εσωσε.
Ποσο καλο και αναγκαιο ειναι το μνημονιο που δεν το υιοθετει για ας το γεννησε,εχουμε δηλαδη ενα μνημονιο μουλικο που δεν το αναγνωριζει ο πατερας του.

Οτι αυτη η γενια ειναι χαμενη,δεν μιλησε για τις επομενες 10  που θα ειναι χαμενες και αυτες εκτος αν παρουν τις τυχες της χωρας στα χερια τους και ξεφορτωθουν απατεωνες και ψευτες σαν αυτον.

Λυπαμαι που δεν θυμαμαι τι αλλη ανοησια ειπε,βλεπετε ο εγκεφαλος μου εχει προγραμματιστει να απορριπτει ανοησιες και τεχνασματα,δεν τα συγκρατει.

Ενας θλιβερος ταχα αριστερος μιμουμενος τον Γαπ,Σαμαρα,Βενιζελο και οτι αλλο βοθρολυμα εχει περασει απο την χωρα απειλησε με πολεμους,εμφυλιους πεινα,χολερα και μουνοψειρες που θα εξαπλωθουν σε ολο τον λαο αν δεν εφαρμοστει το μνημονιο που δεν υιοθετει.


Επικινδυνα ανικανος με ενα κομμα διαλυμενο προσπαθει να πιαστει αποοπου μπορει,δεν θα τα καταφερει,θα μεινει γνωστος στην ιστορια ως ο:

Πρωθυπουργος κακου καιρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: