Πέμπτη, Φεβρουαρίου 25, 2016

Εμένα με συμφέρει ο Αλέξης Τσίπρας

Ο Αλέξης Τσίπρας, με αφορμή τη λίστα Μπόργιανς, άφησε υπόνοιες για Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής επειδή η κυβέρνηση Σαμαρά δεν συνεργάστηκε με τη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία για να εντοπίσει Έλληνες φοροφυγάδες.
Ο Τσίπρας απειλεί με Εξεταστική Επιτροπή για τη λίστα Μπόργιανς, ενώ η Εξεταστική Επιτροπή για το Μνημόνιο έχει να συνεδριάσει από τον περασμένο Ιούνιο. Σανό, σανό, σανό!
Δεν πειράζει που σας είχαμε εξαπατήσει για να μας ψηφίσετε και μετά ξεχάσαμε πως είχαμε κάνει σημαία την απόδοση ευθυνών για την χρεοκοπία και την υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο· ό,τι έγινε, έγινε, τώρα θα ασχοληθούμε με τη λίστα Μπόργιανς και θέλουμε να μας πιστέψετε.
Ο Αλέξης Τσίπρας είναι καταπληκτικός. Είναι ο πιο χαρακτηριστικός τύπος Έλληνα.
Αφού εξελέγη με ψέματα και απάτες, ο Τσίπρας προσπαθεί να γαντζωθεί στην θέση του πρωθυπουργού, με τη λογική «όλοι σκατάδες και ξεπουλημένοι είμαστε, οπότε ας παίζω εγώ τον πρωθυπουργό στο προτεκτοράτο, που είμαι πιο φρέσκος σκατάς από τους άλλους».
Βέβαια, έτσι είναι και οι περισσότεροι Έλληνες.
Δεν είναι καθόλου τυχαίο που από τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά ως τον Τσίπρα, η Ελλάδα περνάει από τον έναν απατεώνα στον άλλον. Οι Έλληνες εκλέγουν αυτούς που τους μοιάζουν.
Ο Τσίπρας καμώνεται ακόμα τον επαναστάτη που συγκρούεται με τα συμφέροντα.
Ο Τσίπρας δεν έχει συγκρουστεί με τίποτα και κανέναν, είναι κώλος και βρακί με τους ολιγάρχες, ο κομματικός μηχανισμός του ΣΥΡΙΖΑ μασάει από παντού, περιουσίες φτιάχνονται, αλλά η εικόνα είναι πως ο Τσίπρας συγκρούεται.
Εντάξει, τα ζώα πίστεψαν πως θα συγκρουόταν με τα συμφέροντα ο Σαμαράς και πως οι μπράβοι της Χρυσής Αυγής θα συγκρουστούν με το σύστημα.
Μιλάμε για καθυστερημένους, έτσι;
Οπότε, στον Τσίπρα θα κολλήσουν;
Εγώ χαίρομαι με τον Τσίπρα και όλους αυτούς τους συριζαίους και τους συριζοπασόκους που σέρνονται σαν ζητιάνοι και γλείφουν όπου μπορούν, για να μαζέψουν χρήματα και να πάρουν μια καρέκλα για να νιώσουν σημαντικοί.
Εμένα με συμφέρει ο Αλέξης Τσίπρας.
Φαντάζεσαι τη μια και μοναδική φορά που ζεις να είσαι σαν τον Τσίπρα και το παρεάκι του;
Φαντάζεσαι να μιλάς για ιδέες, για κοινωνική δικαιοσύνη, για τους ανιδιοτελείς αγώνες των αριστερών, να πηγαίνεις στην Καισαριανή, να λες πόσο σε έχει επηρεάσει ο Τσε Γκεβάρα και να είσαι ένα ξεπουλημένο σκουλήκι;
Όχι, το φαντάζεσαι;
Δεν ξέρω αν το φαντάζεσαι αλλά ο Τσίπρας το ζει.
Αυτό ζει.
Και χαμογελάει κιόλας.


Read more: http://pitsirikos.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια: