Τετάρτη, Ιουλίου 17, 2019

Εξαπατηση του Λαου με Μαυρωτα

Ολοι θυμομαστε πως πολεμησε η Νεα Δημοκρατια την αποφαση του Τσιπρα για την συμφωνια των Σκοπιων,ποσα δεν ειπωθηκαν και γραφτηκαν τοτε.....μετα βγηκε ο συμπαθης αλλα ανικανος Κουλης και μας ειπε οτι δεν θα μπορεσει να την ακυρωσει οταν εκλεγει αλλα θα ειναι πολυ προσεκτικος με οσα γινονται με την συμφωνια  αυτη και τους Σλαβους στον δρομο τους προς την ενταξη τους στην Ευρωπαικη ενωση.

Ο Κουλης δεν ειναι χαζος,το αντιθετο,ηξερε οτι με αυτη την τακτικη θα κερδιζε ψηφους σε βαρος του Συριζα,αυτο μονο τον ενδιεφερε,ουτε τα Σκοπια ουτε η συμφωνια των Πρεσπων

https://www.newmoney.gr/roh/o-epitropos/kaklamanis-i-nd-tha-sinergastei-mono-me-osous-psifisan-enantion-tis-simfonias-ton-prespon/

Ο Κακλαμανης το ειχε δηλωσει ρητα:
Η ΝΔ θα συνεργαστει μονο με οσους ψηφισαν εναντιον της συμφωνιας των Πρεσπων.

Και να η εξαπατηση
Ο Μαυρωτας μελος του Ποταμιου και του βοθρου το οποιο δυαλυμενο δεν πηρε μερος στις εκλογες εγινε Γενικος γραμματεας Αθλητισμου σε κυβερνηση Νεας Δημοκρατιας.

Ο Μαυρωτας ειχε ψηφισει Ναι στην συμφωνια των Πρεσπων και προπαγανδιζε αγρια για την ψηφιση της μεσα στα σοσιαλ μιντια καθημερινα.

Και τωρα εγινε μελος της κρατικης μηχανης της Νεας Δημοκρατιας που κερδισε χιλιαδες ψηφους λεγοντας οτι δεν θα συνεργαστει με κανεναν απο αυτους.

Απατη
Απατη
Απατη

Δεν υπάρχουν σχόλια: