Κυριακή, Ιουλίου 07, 2019

Ημερα εκλογων

Εκλεγουμε αυτους που θα ταιζουμε για τα επομενα τεσσερα χρονια σημερα,τελος στα ¨ο Κυριαρχος λαος¨και τετοιες μαλακιες,τελος στις χαιρετουρες και τις υποσχεσεις,απο αυριο τα κεφαλια μεσα και υπομονη για τις επομενες εκλογες για να νοιωσουμε και παλι οτι παιρνουμε κι εμεις καποιες αποφασεις σχετικα με το μελλον της χωρας.

Απο αυριο τα κορακια που ψηφισατε θα πεσουν με τα μουτρα στο φαι και τα αντιλαικα μετρα,ασχετα με ποιον ψηφισατε θα την πληρωσετε ολοι σας,ξεχαστε τις υποσχεσεις για αυξησεις η μειωσεις αναλογα το ειδος,ξεχαστε οτι σεβονται την αποψη σας,ξεχαστε οτι αυτο που ειπαν θα το κανουν κιολας.

Απο αυριο αρχιζει η αλλαζονεια,η αδιαφορια,η ληψη αποφασεων εναντια στον λαο,αρχιζουν ηδη να μαζευονται κορακια που ειχαν εξαφανιστει και ετρωγαν οσα κερδισαν στην περασμενη τους θητεια,μυριστηκαν το πτωμα και ειπαν να παρουν ενα κομματι.

Μην περιμενετε πολλα,ετοιμαστειτε για τα χειροτερα,αφου η ταχα αριστερα εδωσε το δικαιωμα στην συμμορια των μιζαδορων να καταλαβει την εξουσια τοτε το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να αντισταθουμε με οποιο τροπο μπορουμε στα σχεδια της.
Και εχει σχεδια.
Οχι
Δεν τα ειπε προεκλογικα
Ηθελε να νικησει
Θα τα δουμε συντομα.

Ψηφιστε σημερα
Πανηγυριστε η κλαψτε αναλογα με το αποτελεσμα

Ενα να θυμοσαστε

Αυτοι ολοι ενεργουν για το δικο τους συμφερον
Την παραταξη τους
Η χωρα δεν εχει καμια σημασια αρκει να εξυπηρετει τα συμφεροντα τους.

Εσεις ακομα λιγοτερο
Τους ειστε αχρηστοι τωρα.
Υπομονη

Δεν υπάρχουν σχόλια: