Τρίτη, Αυγούστου 30, 2022

Αρνουμαι

 


Mε τρομαζει που βλεπω ακομα ανθρωπους ολων των ηλικιων να φορανε μασκα προστασιας σε δρομους που δεν εχει κοσμο η σε αυτοκινητα που οδηγουν μονοι τους λες και θα κολλησουν απο το παρμπριζ η οι πεζοι απο τα πεζοδρομια,δειχνει οτι ολη αυτη η αισχρη προπαγανδα των τελευταιων 3 ετων εχει ριζωθει για τα καλα στα μυαλα πολλων ανθρωπων οι οποιοι πλεον θα πιστεψουν οτι και αν τους πουν στο μελλον.


Αρνουμαι να πιστεψω

Οτι ξαφνικα παρουσιαστηκε μια επιδημια και εφτασε να σκοτωσει τοσους ανθρωπους απλα απο μονη της,αρνουμαι να πιστεψω οτι δεν ηταν μερος ενος σχεδιου το οποιο ακομα υπαρχει απλα εχει εκτονωθει λογω των αδυναμων μεταλλαξεων του ιου. 

Αρνουμαι να πιστεψω οτι θα μας προστατευαν με το να κλεινουν τα περιπτερα μετα τις 12 τα μεσανυχτα,με το να φοραμε μασκες οταν περπατουσαμε σε ερημικες τοποθεσιες η σε μερη χωρις πολυ κοσμο.

Αρνουμαι να πιστεψω οτι αν αφηναν τον κοσμο να καθησει σε εξωτερικους χωρους θα πολλαπλασιαζονταν τα κρουσματα.Αυτες ηταν αποφασεις για να υποταξουν τον κοσμο ωστε να υπακουει σε οσα παραλογα αποφασιζαν.

Αρνουμαι να πιστεψω οτι τα εμβολια ηταν η μονη λυση....δεν ηταν καν λυση ....για την υποτιθεμενη ανοσια που μας διαφημιζαν καθημερινα οι ταχα ειδικοι στα σκατοκαναλα γεμιζοντας τον εγκεφαλο μας με ποσοστα θανατων και κρουσματων και πως θα τα αποφυγουμε.

Αρνουμαι να πιστεψω οτι νοιαζονταν μην πεθανουμε η κολλησουμε τον ιο μπαινοντας σε εσωτερικους χωρους αλλα αδιαφορουσαν πληρως που ο κοσμος στοιβαζοταν σε μετρό λεωφωρεια και τραινα.

Αρνουμαι να πιστεψω οτι ο Κουλης πηρε ολες αυτες τις εγκληματικες αποφασεις και επεβαλλε τοσα προστιμα για να μας σωσει,ο Κουλης ειναι γνωστο οτι ειναι υποδουλη υπηρετρια του Σβαμπ και του βιβλιου του για την Μεγαλη επανεκκινηση και οσα εκανε και θα κανει εχουν στοχο την εκπληρωση των επιθυμιων του αφεντικου του.


Αρνουμαι να πιστεψω οτι οσα κανουν απο εδω και περα θα ειναι για το καλο μας,αν ηθελαν το καλο του λαου θα ειχαν αναπτυξει ΜΕΘ αντι να δινουν χρηματα στα μιντια,θα ειχαν νοσηλευτες και φαρμακα και νοσηλειες σωστες και δεν θα πετουσαν τους ατυχους που κολλησαν κορωνοιο σε δωματια χωρις φροντιδα περιμενοντας ποτε θα τα τιναξουν.

Δεν εκανα ουτε ενα απο οσα μας επεβαλλαν,εβαλαν προστιμα,απληρωτα τα αφησα,δεν θα ακουσω κανεναν σε οτι μου πει οσον αφορα την προσωπικη μου υγεια,ξερω τι γινεται μεσα στα κεντρα ενημερωσης του πληθυσμου,αποχαυνωσης θα τα ελεγα,ξερω τι σχεδιαζουν για το μελλον μας,ξερω οπως ξερουν και παρα πολλοι ακομα,μην κοιμαστε.

Δεν θα υπακουσω σε καμια εντολη που θεωρω παραλογη,παρανομη και καταχρηστικη,δεν θα βαλω στο σωμα μου κανενα υγρο που οι ιδιοι με βεβαιωνουν οτι θα ειναι για το καλο μου,δεν τους εμπιστευομαι,δεν τους πιστευω,τους θεωρω αισχρους εγκληματιες και θα το λεω οπου και οπως μπορω. 

Εχουν γινει τεραστια εγκληματα με δικαιολογια την πανδημια.

Και το χειροτερο ειναι οτι δεν θα τιμωρηθει κανεις για αυτα.

Αρχιζοντας απο τον Κουλη τον Κικιλια,τον Πλευρη,την Γκαγκα και τους ειδικους τους.

1 σχόλιο:

stratus είπε...

το Πε η τηλεόραση στο δελτίο τον 8
μπεεεε σε όλα