Πέμπτη, Αυγούστου 18, 2022

Nεες Πενταροδεκαρες

 


Συντομα θα εχουμε την ευκαιρια να ξανα γελασουμε με τις επομενες παροχες που θα υποσχεθει ο Κουλης απο το βημα της ΔΕΘ,ξερετε...εκει που πανε,υποσχονται οτι τους καβλωσει και στο τελος της χρονιας δεν εχει γινει τιποτα απο οσα υποσχεθηκαν,αλλα σημασια εχουν οι εντυπωσεις,διοτι θα τρεξουν ολα τα πετσωμενα μιντια αμεσα να μας αναλυσουν ποσες πενταροδεκαρες θα κερδισουμε απο τις υποσχεσεις του Κουλη η του καθε Κουλη,οι οποιες μονο υποσχεσεις θα μεινουν.


Και αρχισαν ηδη απο τωρα τις φημες για το ποσο θα αυξηθει ο κατωτατος μισθος η ποια φορολογια θα καταργηθει διοτι δημιουργηθηκε δημοσιονομικος χωρος λενε....


Το μονο που δεν λενε ειναι:

Πως δημιουργηθηκε αυτος ο δημοσιονομικος χωρος?

Γεννησαν τα αποθεματικα του κρατους?

ΟΧΙ

Εσεις και εμεις τον δημιουργησαμε αυτον τον χωρο.

Πληρωνοντας στο διπλασιο τα καυσιμα και τα τροφιμα,ανεβηκαν οι ΕΦΚ και ο ΦΠΑ λογω των αυξημενων τιμων και τα πηρε ο Κουλης και τα εβαλε στην τσεπη του.

Κανατε το σκατο σας παξιμαδι για να κοκκορευεται ο Κουλης.


Και τωρα θα μας μοιρασει Αμαλιες,τσολιαδακια και καθρεφτακια,απο τα δις που κερδισε κλεβοντας μας θα μας επιστρεψει Νεες Πενταροδεκαρες.


Αλλα ποιο καναλι η εφημεριδα θα σας το πει αυτο?

Δηλαδη οτι:

Μαλακα Ελληνα εσυ πεινασες για να μαζευτει το χρημα ωστε να ερθει σαν σωτηρας μετα ο Κουλης η ο καθε Κουλης να σου μοιρασει ψίχουλα και να θεωρει κιολας οτι εκανε και κατι σημαντικο.


Αλλα αν καταλαβαινατε αυτο,που ειναι τοσο απλο θα καταλαβαινατε σιγα-σιγα και τα πιο πολυπλοκα.


Καντε την 4η δοση του εμβολιου τωρα,βαλτε τις μασκες σας και μαζευτειτε.

Του χρονου παλι θα δειτε το εξω.

Οσοι ζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: