Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 25, 2023

Δελφινάριο "Η ωραία Ελλάς"

 


Η φαιδρόττητα στην εξουσία,γίναμε τελείως Ευρω-πέη και πλέον έχουμε σαν αρχηγό της διαλυμένης αξιωματικής αντιπολίτευσης εναν ανοιχτά ομοφιλόφιλο,σκεφτείτε πόσο έχουν σιχαθεί τους παλιούς εκεί στον Σύριζα που τους έφτυσαν ακόμα μια φορά και πήγαν και ψήφισαν μαζικά κάποιον που εμφανίστηκε απο το πουθενά με τον "σύντροφό"του εναν μήνα πριν.

 

Αλλά αυτά είναι τα γελοία ενω την ίδια ώρα συμβαίνουν πολύ σοβαρότερα πράγματα που θα φέρουν πολύ δύσκολες καταστάσεις στο προσεχές μέλλον.

 

Κατ'αρχήν έχουμε την "κλιματική αλλαγή"

Που δεν υπάρχει αλλα εφευρέθηκε σαν δικαιολογία για να υποδουλωθεί το σύνολο των ανθρώπων στον πλανήτη κάτω απο ενα εγκληματικά αδίστακτο καθεστώς το οποίο θα ηδονίζεται να βασανίζει τους πληθυσμούς με απαγορεύσεις και εντολές ενω την ίδια ώρα όλοι αυτοί θα ζούν πολυ άνετα σαν να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Και ο λαός κοιμάται.


Και ακούμε όλα αυτά τα πιόνια της παγκοσμιοποίησης να μιλάνε στην τηλεόραση και οι μισές τους λέξεις να είναι"κλιματική αλλαγή"πρέπει να το χωνέψει ο λαός,όπως χώνεψε και οτι το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό,οποιος αντιδράσει.....

Το γράφουν οι ίδιοι,θα εξοντωθεί.

Διαβάζω οτι Ο Κλάους Σβαμπ ζήτησε απο τα πιόνια αυτά να συγκεντρώνουν όσους αντιδρούν σε στρατόπεδα και να τους επανεκπαιδεύουν,το εργαλείο της επανεκπαίδευσης δεν μας το είπε ακόμα.


Βασανιστήρια;

Λοβοτομές;

Ηλεκτροσόκ;

Αλλες υπέροχες μεθόδους των Ναζί;

Φάλαγγα;

Αυτούς που δεν θέλουν να επανεκπαιδευτούν τι θα τους κάνουν; 

Σαπούνι;



Οδηγούμαστε σαν πρόβατα επι σφαγή στην εξόντωση μας,και πρώτο βήμα είναι οι ηλεκτρονικές ταυτότητες,μην επαναλάβω τι και πως,διαβάστε,ερευνήστε,μάθετε.


 

Οι θεωρίες συνομωσίας γράφουν οτι όσοι αντιδρούν θα αποκλείονται απο την κοινωνία,το είπε και η Von Der Leyen πριν μια εβδομάδα.

Οσοι δεν πάρουν την ψηφιακή ταυτότητα θα τεθούν εκτός κοινωνίας.

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ.

Και ο κόσμος κοιμάται και βρίζει οταν του το λές,όπως εβριζαν με τα εμβόλια,φυσικά υπάρχουν χιλίαδες που ξέρουν τι σχεδιάζεται,οι υπόλοιποι θεωρούν οτι ολα βαίνουν καλώς.

Αυτό δεν συμβαίνει.

 

Και βλέπετε οτι δεν ακουμπάω σε "γραφικά" οπως τα θεωρούν οι πετσωμένοι δημοσιογράφοι ζητήματα,αλλά αν τα σκεφτούμε και αυτά που έχουν γραφτεί στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και απο πιο πρόσφατους προφήτες η Αγιους θα καταλάβουμε που οδηγούμαστε.

 

Για τις καταστροφές που έπληξαν την χώρα τι να γράψω;


Κουράστηκα 16 χρόνια να γράφω για καταστροφές,τιμωρήθηκε κανείς;

Την ώρα που οι ίδιοι παραδέχονται οτι μπορούν να προγραμματίσουν τον καιρό,την ωρα που κάηκε η Θράκη και ήδη έχουν υπογραφεί να εγκατασταθούν εκεί ανεμογεννήτριες,την ώρα που τα εκατομμύρια που ξοδεύτηκαν για αντιπλημμυρικά στην Θεσσαλία και δεν εφτιαξαν τίποτα υπογράφουν την εγκατάσταση φωτοβολταικών στον Θεσσαλικό κάμπο..πολύ παράξενα πράγματα συμβαίνουν.

Την ώρα που οι ελιτιστές ζητούν της εξάλειψη της Γεωργίας και της κτηνοτροφίας για να σωθεί ο πλανήτης....

Και οι ειδικοί τους απαντούν οτι αυτό το σχέδιο τους ειναι η δικαιολογία για την επιβολή σκλαβιάς των πληθυσμών και δεν υπάρχει καμία ¨κλιματική αλλαγή"

Σκεφτείτε,σας το έγραφα και πριν τις εκλογές,δεν το κάνατε,πρόκειται για την ζωή σας,αν έχετε οικογένεια και παιδιά ακόμα χειρότερα,οι αποφάσεις του καθενός μας θα κρίνουν το μέλλον όλων μας.

 Οι αλυσίδες δεν θα σπάνε μετά.Αιώνια σκλαβιά και μείωση πληθυσμού με το ζόρι.

Μόνο 700 εκατομμύρια άνθρωποι θα μείνουν στην γη,είμαστε 8 δις και περισσότερο σήμερα.


 

Αλλά αυτοί που θα μείνουν δεν θα έχουν σχέση με τον σημερινό άνθρωπο.

Καλή μας τύχη.




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: