Σάββατο, Σεπτεμβρίου 16, 2023

ΔΕΘ-Αύξηση του Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος-email στον Κούλη.


 Θεάρεστε Κύριε Μητσοτάκη

Να σας δίνει ο Θεός τα τριπλά απο τα 16 ευρώ αύξηση που θα μου δώσετε απο την πρώτη του χρόνου και απο 200 ευρώ που παίρνω τώρα θα παίρνω 216,δεν ξέρω τι να πρωτοαγοράσω με αυτά,νομίζω οτι φτάνουν για ενα λίτρο λάδι.


Το παράξενο δεν είναι οτι μου δίνετε αυτό το ψίχουλο για να ζήσω,το παράξενο είναι οτι πιστεύετε πως με τα υπόλοιπα 200 ζεί ο οποιοσδήποτε,μάλλον δεν έχετε μπεί ποτέ σε Σούπερ Μάρκετ για να ξέρετε που έχει φτάσει τις τιμές η πολιτική σας και έτσι δικαιολογείστε.

Φυσικά δεν περιμένω απάντηση απο τον εκπρόσωπο του Κλάους Σβάμπ στην χώρα,εσείς εργάζεστε μόνο για τους στόχους του και οχι των πολιτών που σας ψήφισαν και σύντομα θα το μετανοιώσουν πικρά και καλά θα πάθουν.

Αλλά δεν είμαστε ηλίθιοι,και ποιός είστε ξέρουμε πολλοί,και τι θέλετε να κάνετε ξέρουμε,αυτό που δεν ξέρετε εσείς είναι οτι τα 2 μέτρα γη που θα πάρουμε εμείς...με την βοήθεια σας φυσικά..τα ίδια 2 μέτρα θα πάρετε και εσείς,και η δεύτερη διαφορά που δεν ξέρετε είναι πως όσο και να αλλάξετε το μέλλον αυτό θα χαρακτηρίσει εσάς και όσους άλλους πιστεύουν τα ίδια με εσάς με μία λέξη,δεν θα σας την αποκαλύψω γιατί θα στεναχωρηθείτε.


Ευχαριστώ και πάλι για τα 16 ευρώ αύξηση,να περάσετε να σας κάνω το τραπέζι,με σκουλίκια,κάνουν καλό και στο περιβάλλον.

ΠΡΟΣ:

primeminister@primeminister.gr 



υγ:Όπως τα δίνει θα τα ξαναπάρει με την υποχρεωτική ασφάλιση κατοικιών,και περισσότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: