Σάββατο, Δεκεμβρίου 09, 2023

Εμβόλια: Οι κυβερνήσεις μας εξαπάτησαν!


Στις 21 Νοεμβρίου 2023 έλαβε χώρα μια συνέντευξη τύπου στην Ευρωβουλή, η οποία  είχε ωε κεντρικό της θέμα το «εμβόλιο» κατά του κόβιντ. Οι αποκαλύψεις που έγιναν σε αυτή την συνέντευξη τύπου των ευρωβουλευτών είναι θανατηφόρα σοκαριστικές. Ο ένας εκ των ομιλητών ευρωβουλευτών, ο Ολλανδός Μαρσέλ ντε Γκράαφ, τα είπε όλα μέσα σε μια και μόνον φράση του: «Και οι κυβερνήσεις και όλα τα πολιτικά κόμματα που υποστήριξαν το εμβόλιο κόβιντ θα πρέπει να λογοδοτήσουν για τα ψέματα και την απάτη τους».

Οι ευρωβουλευτές είπαν: «Ζητήσαμε διευκρινίσεις σχετικά με τα πολυάριθμα προβλήματα που περιβάλλουν τα εμβόλια κατά του κορονοϊού. Τα προβλήματα αυτά είναι τόσο σοβαρά που πεθαίνουν από τη μυοκαρδίτιδα, την περικαρδίτιδα, από καρδιακή ανεπάρκεια, που πέφτουν νεκροί στο γήπεδο ποδοσφαίρου μπροστά στην τηλεόραση. Ζητήσαμε από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) να αποσύρει την άδεια κυκλοφορίας στην αγορά. Αυτόν τον μήνα, λάβαμε απάντηση από τον EMA στην επιστολή μας. Και αυτή η απάντηση περιέχει σοκαριστικά στοιχεία».

Η απαντητική επιστολή του ΕΜΑ προς τους 8 ερωτώντες ευρωβουλευτές, με ημερομηνία 18 Νοεμβρίου 2023, περιείχε όντως σοκαριστικές ειδήσεις και θανατηφόρες πληροφορίες. Γίνεται ολοφάνερο πλέον ότι κυβερνήσεις, κόμματα και αρχές υγείας είπαν ψέματα, παραπλάνησαν, εξαπάτησαν και σκοτώνουν τους λαούς τους. Για του λόγου το αληθές, διαβάστε κάποια από τα συγκλονιστικά στοιχεία και δηλώσεις από την συνέντευξη τύπου των ευρωβουλευτών στις τρείς επόμενες παραγράφους:

«Παρακάμπτοντας και αγνοώντας διάφορους νόμους, η Επιτροπή εισήγαγε εν γνώσει της στην αγορά δυνητικά θανατηφόρες ενέσεις. Η εξάρτηση των παρενεργειών από τις παρτίδες παραγωγής των εμβολίων έχει αναγνωριστεί, όπως και η μόλυνση του DNA.. Από την επιστολή του EMA προκύπτει ότι η χρήση των εμβολίων κόβιντ εγκρίθηκε μόνο για ατομική ανοσοποίηση και όχι για τον έλεγχο της λοίμωξης και σε καμία περίπτωση για την πρόληψη ή τη μείωση της λοίμωξης.

Κανείς κάτω των 60 ετών δεν διέτρεχε τον κίνδυνο σοβαρών επιπλοκών, οπότε, εκτός από ειδικές περιπτώσεις, κανείς δεν έπρεπε να εμβολιαστεί.. Μάλιστα, ο ΕΜΑ αναφέρει ότι η έκθεση στον ιό αυξάνει την πιθανότητα λοιμώξεων ακόμη και σε όσους έχουν εμβολιαστεί. Οι μαζικές κυβερνητικές εκστρατείες για να εμβολιαστείτε για να προστατεύσετε τους γονείς σας, τους γείτονές σας, τους πιο ευπαθείς στην κοινωνία, ήταν όχι μόνο μη εγκεκριμένες, αλλά και εντελώς ανόητες και δεν βασίζονταν σε πραγματικά δεδομένα.

Και σας υπενθυμίζω για άλλη μια φορά ότι εξακολουθούμε να παλεύουμε με μια γιγαντιαία λεγόμενη και ανεξήγητη υπερβολική θνησιμότητα. Εν ολίγοις, αυτές οι πληροφορίες από τον EMA είναι καταπέλτης. Οι κυβερνήσεις γνώριζαν ότι τα εμβόλια δεν προστατεύουν από την εξάπλωση του ιού, αλλά δεν μοιράστηκαν αυτή την πληροφορία με τους πολίτες. Αντιθέτως, επέβαλαν τα εμβόλια στους πολίτες μας με ψέματα, συγκάλυψαν τις παρενέργειες και έτσι έθεσαν σε κίνδυνο την υγεία όλων όσων έκαναν ένα τέτοιο εμβόλιο. Οι εκστρατείες εμβολιασμού θα πρέπει να σταματήσουν το συντομότερο δυνατό».

Εισέτι, στις 11 και 12 Νοεμβρίου 2023, έλαβε χώρα και το δεύτερο Συμπόσιο κορωνοϊού της πολιτικής παράταξης AfD, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Γερμανικό Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο (Bundestag). Για δύο ημέρες, ειδικοί επιστήμονες και ειδήμονες ερευνητές συζήτησαν το ζήτημα και τις συνέπειες της πολιτικής κατά του κορωνοϊού. Ανάμεσα σε αυτούς που μίλησαν ήταν και ο παγκοσμίου φήμης ιολόγος Δρ. Σουκαρίτ Μπακντί, ο οποίος έγινε δεκτός με δυνατά χειροκροτήματα.

Ο Dr. Sucharit Bhakdi, μιλώντας στους συμμετέχοντες με δάκρυα στα μάτια, εξήγησε το τι φρικτό περιμένει ακόμα τον κόσμο. Αναφέρθηκε σε ειδικές έρευνες, σε εργαστηριακά ευρήματα, σε συνθετικά κλινικά αποτελέσματα και σε επιστημονικές διαπιστώσεις, οι οποίες έχουν όλες επιβεβαιώσει ότι τα «εμβόλια» έχουν μολύνει το ανθρώπινο γονιδίωμα, κλπ. Ο Δρ. Μπακντί είπε ότι οι συνέπειες είναι ανυπολόγιστες και ότι οι μυστηριώδεις και αιφνίδιοι θάνατοι που συμβαίνουν παγκοσμίως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου. 

Ο Δρ. Μπακντί τόνισε: «Όποιος ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού σπάνια προκαλεί σοβαρές παρενέργειες είναι απίστευτα ανίδεος ή ελαττωματικός. Διέπραξαν ένα έγκλημα. Ακριβώς όπως όλοι όσοι υποστηρίζουν ενεργά ή παθητικά αυτόν τον εμβολιασμό. Διότι έχει πλέον αποδειχθεί επιστημονικά ότι ο εμβολιασμός μπορεί να έχει μόνο αρνητικά αποτελέσματα, τα οποία μπορεί να είναι απειλητικά για τη ζωή».

Και διευκρίνισε ο Δρ. Σουκαρίτ Μπακντί: «Τόσο οι νέοι όσο και οι ηλικιωμένοι παθαίνουν καρδιοπάθεια από το εμβόλιο. Έχει πλέον αποδειχθεί αδιαμφισβήτητα ότι ο εμβολιασμός μπορεί να οδηγήσει σε θανατηφόρο μυοκαρδίτιδα. Ο ΠΟΥ επέτρεψε ξεδιάντροπα τα εμβόλια mRNA να μολυνθούν με DNA. Μια διαδικασία παραγωγής διαφορετική από αυτή για την οποία έχει χορηγηθεί έγκριση. Τα βακτήρια έκαναν τη δουλειά αντί για μηχανές. Μέρος αυτού του DNA βρίσκεται στο εμβόλιο. Σκέτη φρίκη!».

Προσέτι, ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon, που οι σιωνιστικοί Times των Ρότσιλντ τον έχουν περιγράψει ως «ήρωα των θεωρητικών συνωμοσίας του Covid», μίλησε στις 2 Δεκεμβρίου 2023, σε βίντεο και έριξε μια ακόμη πυρηνική «βόμβα»: «Έμαθα νέες πληροφορίες προσφάτως, οι οποίες δείχνουν ότι δεν υπάρχουν πιθανότητες να υπήρχε ο ιός Covid-19 στην πραγματικότητα. Ο κόσμος αρρώστησε, αλλά είχε τις κλασικές ιώσεις (γρίπη)».

Ο παγκοσμίου φήμης Δρ. M. Yeadon τόνισε: «Στόχος είναι ο ολοκληρωτικός έλεγχος όλων στον πλανήτη με τη χρήση ψηφιακών τεχνικών. Όλο αυτό το πράγμα είναι ένα πολυετές σχέδιο που έχει σχεδιαστεί για να συντρίψει την κοινωνία των πολιτών, να καταστρέψει την οικονομία και να εισαγάγει διάφορους ψηφιακούς ελέγχους, συμπεριλαμβανομένης της ψηφιακής ταυτότητας. Γι’ αυτό σας παρακαλώ να πείτε όχι, γιατί δεν υπάρχει διαφυγή από τον ολοκληρωτικό έλεγχο που θα παραχωρήσει η ψηφιακή ταυτότητα. Όποιος κατέχει τη βάση δεδομένων και ελέγχει τον αλγόριθμο, ελέγχει και εσάς».

Στη συνέχεια θα αναφερθώ στη σχέση των «εμβολίων» με το 5G, τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα και τις ραδιοσυχνότητες χερτζ (GHz ή THz). Με άλλα λόγια, μέχρι το τέλους του άρθρου θα αναφερθώ στις συχνότητες-«βολές» κυμάτων χερτζ του 5G, των δορυφόρων του Μασκ, τον ειδικών ντρόουνς στον ουρανό, κλπ, και την θανατηφόρα σχέση τους με τις ενέσεις κόβιντ, όλα παράγωγα του σχεδίου μαζικού αποπληθυσμού της σιωνιστικής «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Διευκρινιστικά τονίζω ότι, λόγω της θανατηφόρας σπουδαιότητας του θέματος, στο παρόν άρθρο δεν καταθέτω δικές μου απόψεις, αναφορές, συμπεράσματα και προβλέψεις. Όχι. Με συντριβή όμως συνεχίζω να βλέπω, δυστυχώς, τα συστημικά ΜΜΕξαπάτησης και κάποιους από τους διάσημους «ειδικούς» της TV, κλπ, να εξακολουθούν το ίδιο νεοταξικό αφήγημα και αγνοί και ανύποπτοι άνθρωποι να συνεχίζουν να τρέχουν να κάνουν όλο και περισσότερες ενέσεις για την «προστασία» τους από τον μη υπαρκτό καν κόβιντ19, όπως είπε ανωτέρω ο Δρ. Μάικ Γίαντον της Φάιζερ.

Στις 14 Σεπτεμβρίου 2023, ο Mike Adams παρουσίασε επιστημονικό έγγραφο-έρευνα που αποκαλύπτει ότι «τα σήματα των κινητών τηλεφώνων μπορούν να ενεργοποιήσουν την απελευθέρωση βιολογικών ωφέλιμων φορτίων από οξείδιο γραφενίου που εγχέεται στο σώμα» (discernreport.com). Πρόκειται για μια επιστημονική μελέτη που δημοσιεύτηκε στο έγκριτο και ειδικευμένο περιοδικό MaterialsToday Chemistry τον Σεπτέμβριο του 2022.

Έτι, μια ακόμη σχετική επιστημονική έρευνα του Δρ. Joseph Mercola, που δημοσιεύτηκε στο Childrens Health Defense, αποδεικνύει ότι «η ακτινοβολία των πύργων 5G δημιουργεί μικροκύματα με μετρήσιμες βιολογικές και χημικές αλλαγές μέσα στο ανθρώπινο σώμα» και ότι «η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC, των ΗΠΑ) έχει αιχμαλωτιστεί από τη βιομηχανία τηλεπικοινωνιών και παραπληροφορεί».

Επίσης, μια άλλη μελέτη, με επικεφαλής τον Martin Pall, καθηγητή βιοχημείας στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, αποκαλύπτει ότι «η ακτινοβολία μικροκυμάτων από κινητές συσκευές και ασύρματους δρομολογητές προκαλεί αλλαγές τάσης μέσα στα κύτταρα του σώματος, ενεργοποιώντας αυτό που ονομάζεται κανάλια ασβεστίου, κλπ».

Προσέτι, ο Δρ. Pablo Campra του Πανεπιστημίου Almeira στην Ισπανία έχει δημοσιεύσει ειδική τεχνική ανάλυση-έκθεση με τίτλο «Ανίχνευση γραφενίου σε εμβόλια Covid19 με την φασματοσκοπική μέθοδο Micro-Raman» (Νοέμβριος 2, 2021). Ο ισπανός καθηγητής Ρ. Campra έγραψε συμπερασματικά: «Τα αντικείμενα μέσα στα φιαλίδια που εντοπίσθηκαν με σήματα με την μέθοδο Raman απερίφραστα και με κάθε βεβαιότητα είναι του οξειδίου του γραφενίου».

Η συνθετική παρουσίαση του Mike Adams, που ανέφερα ανωτέρω, καταλήγει σε ορισμένα βασικά επιστημονικά συμπεράσματα, όπως ότι «το οξείδιο του γραφενίου μπορεί να μεταφέρει χημικά ή βιολογικά ωφέλιμα φορτία μέσω εμβολίων ή επιχρισμάτων» και ότι «η απελευθέρωση αυτών των ωφέλιμων φορτίων μπορεί να ελεγχθεί από εξωτερικά σήματα πύργων κυψελών που προκαλούν συγκεκριμένες αλλαγές τάσης στα ανθρώπινα κύτταρα».

Ένα ακόμη ουσιώδες συμπέρασμα του Mike Adams είναι ότι «ειδικά με το 5G, τα ωφέλιμα φορτία οξειδίου του γραφενίου μπορεί να περιλαμβάνουν ωφέλιμα φορτία “διακόπτη εξόντωσης» και ότι «το σύστημα των πύργων 5G μπορεί να λειτουργήσει ως σύστημα υποδομής απελευθέρωσης ωφέλιμου φορτίου χημικών όπλων για την επίτευξη “μαζικής θανάτωσης” πληθυσμών που είχαν προηγουμένως εμβολιαστεί με οξειδίου του γραφενίου που μεταφέρει ωφέλιμο φορτίο».

Τέλος, ο Mike Adams καταλήγει σε ένα κεντρικό συμπέρασμα: «Έτσι, είναι εύλογο να ειπωθεί, αλλά όχι αποδεδειγμένο, ότι τα εμβόλια και οι πύργοι 5G θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν ως οπλικό σύστημα ερήμωσης για την επίτευξη σχεδόν ταυτόχρονης μαζικής εξόντωσης μεγάλου ποσοστού του ανθρώπινου πληθυσμού, απλώς ενεργοποιώντας την απελευθέρωση ωφέλιμου φορτίου οξειδίου του γραφενίου με μια συγκεκριμένη εκπομπή, ενεργειακή ένταση και συχνότητα».

Αυτό το κεντρικό συμπέρασμα του Mike Adams μου έφερε άμεσα στο νου 4 «περίεργα» περιστατικά που έλαβαν χώρα σε διάφορα μέρη της γης και όλα τους ανήκουν στην κατηγορία του τύπου «οπλικά κύματα χερτζ» και «ξαφνικά». Στις 5 Νοεμβρίου 2021, στο Astroworld του Τέξας των ΗΠΑ, σε μουσικό φεστιβάλ του ράπερ Τράβις Σκοτ, υπήρξαν «ξαφνικά» 8 νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες και 23 μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία, κάποιοι με καρδιακή ανακοπή, από ..συνωστισμό, είπαν.

Στις 30 Οκτωβρίου 2022, έχουμε έτι ένα ανάλογο περιστατικό στη Σεούλ της Ν. Κορέας, όπου το Halloween (ημέρα ανθρωποθυσιών στον Βάαλ) μετατράπηκε «ξαφνικά» σε εφιάλτη με 151 νεκρούς και θύματα ..συνωστισμού και πάλι. Εισέτι, την ίδια ακριβώς ημέρα του Halloween (30-10-2022), σε συναυλία στην Κινσάσα του Κονγκό, 11 άνθρωποι πέθαναν και αυτοί από ..συνωστισμό. Τέλος, στις 21 Αυγούστου 2023, υπήρχε ξανά ένα μυστηριώδες ενεργειακό κύμα που χτύπησε το πλήθος σε συναυλία της Lana Del Rey, ρίχνοντας στο έδαφος τεράστιο αριθμό ανθρώπων.

Στην ιστοσελίδα του πρώην και νυν υποψηφίου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ «WeLoveTrump.com» υπάρχει αναρτημένο άρθρο με τίτλο: «Δείτε: Μελέτη 2017 συζητά τον έλεγχο του γραφενίου με ηχητικά κύματα. Μια πιθανή αιτία του Astroworld;». Αντιγράφω επί λέξει από την σελίδα του Ν.Τραμπ: «Η σειρά των αιφνίδιων καρδιακών ανακοπών στο φεστιβάλ Travis Scott Astroworld συγκλόνισε τον κόσμο. Πώς θα μπορούσαν να πέσουν εκατοντάδες νέοι με καρδιακά επεισόδια σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;

Αν και δεν απορρίπτω το τεράστιο και απείθαρχο πλήθος του φεστιβάλ, θέλω να επιστήσω την προσοχή σε έναν άλλο πιθανό ένοχο για τις καρδιακές ανακοπές. Θα μπορούσε το κύμα των καρδιακών προσβολών να πυροδοτηθεί από το οξείδιο του γραφενίου στους συμμετέχοντες στη συναυλία νέους που έλαβαν τις πειραματικές ενέσεις COVID-19; Προϋπόθεση για να συμμετάσχετε στο φεστιβάλ ήταν η απόδειξη εμβόλιο COVID-19 ή αρνητικό τεστ».

Πέραν αυτών, ο Δρ. Rashid Ali Buttar (1966-2023), μιλώντας σε βίντεο (bitchute.com) είπε: «Τοποθετούν τα παθογόνα “ωφέλιμο φορτίο” σε νανοσωματίδια λιπιδίων που τα εγκλωβίζουν. Τα βάζουν στα εμβόλια και πιθανώς και σε άλλα φάρμακα. Σκεφτείτε τα σαν “χρονοκάψουλες” που μπορούν να ανοίξουν από απόσταση για να απελευθερώσουν το Kraken (παθογόνα). Αυτές οι “κάψουλες” που κυκλοφορούν, μπορούν να απελευθερωθούν με μια ακολουθία κυμάτων 3 ακτινοβολιών χερτζ 5G, σε συχνότητα μεταξύ 16 και 18 GHz, για διάρκεια ενός λεπτού».

Και επεξήγησε ο Δρ. Ρασίντ Μπούταρ: «Υποτίθεται ότι υπάρχουν 3 παθογόνα στις κάψουλες και 1 είναι το Marburg. Το ποσοστό θνησιμότητας θα είναι υψηλό. Δεκάδες εκατομμύρια θα πεθάνουν μετά από ένεση με το εμβόλιο Covid 19». Ως «θεωρητικός συνωμοσίας» και φανατικός αντιεμβολιαστής για τα «εμβόλια» κόβιντ, ο Dr. R. Buttar δολοφονήθηκε στα 57 του χρόνια, στις 18 Μαΐου 2023, μετά την προβολή αυτού του αποκαλυπτικού βίντεο. Βρέθηκε ότι είχε δηλητηριαστεί από πολλαπλά είδη ζωικού δηλητηρίου.

Και δείτε τώρα κάποιες τυχαιότητες και γίγα ..συμπτώσεις! Αυτά που αποκάλυψε ο ιατρός-λειτουργός και «ψεκασμένος συνωμοσιολόγος» Μπούταρ, ανάμεσα και σε πολλούς άλλους ακόμη, ήρθαν στο φως πέντε μήνες περίπου μετά την δολοφονία του. Συγκεκριμένα, στις 4 Οκτωβρίου 2023, έλαβε χώρα η πρώτη επιβεβαίωση για τα όσα είπε αποκαλυπτικά ο δολοφονημένος Δρ. Μπούταρ σε σχέση με τις αόρατες «βολές» κυμάτων χερτζ και τα εξ αυτών παρεπόμενα, παγκόσμια και θανατηφόρα αποτελέσματα.

Στις 4 Οκτωβρίου 2023, έλαβε χώρα, επισήμως και συνοδευόμενη και με δημόσιες ανακοινώσεις τριών Αρχών των ΗΠΑ (όπως επίσης συνέβη παραλλήλως και στην ΕΕ και στις χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ), η λεγόμενη δήθεν «δοκιμή» ειδοποιήσεων έκτακτης ανάγκης FEMA (Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης). Έτσι ακριβώς όπως είχε προειδοποιήσει ο Δρ. Μπούταρ, οι διεθνείς σιωνιστές της Νέας Εποχής έκαναν την πρώτη βολή-«δοκιμή» ή τάχα «τεστ» του 5G στα 18 GHz, από τα συνήθη περίπου 3 GHz.

Σύμφωνα με τον εξειδικευμένο για τα θέματα αυτά διάσημο δικηγόρο Todd Callender, όσο επίσης και για πάρα πολλούς άλλους ακόμη επιστήμονες και ειδικούς, στις 4 Οκτωβρίου, οι αρχές FEMA και FCC των ΗΠΑ, εξαπατώντας με την δήθεν «δοκιμή» θα «ακτινοβολούσαν-απελευθέρωναν» τον ιό Μάρμπουργκ, κλπ, μέσω των κυμάτων χερτζ του 5G στα 18 GHZ. Όπως είπε ο δικηγόρος T. Callender: «Ο ιός Marburg εμποτίζεται στα εμβόλια και θα ενεργοποιηθεί ή θα απελευθερωθεί από τρία παλμικά κύματα του 1 λεπτού στα 18 GHz από τους πύργους 5G σε όλη τη χώρα» (βίντεο, bitchute.com).

 https://www.triklopodia.gr/%ce%b7%ce%bb%ce%af%ce%b1%cf%82-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bb%ce%b9%cf%8e%cf%81%ce%b1%cf%82-%ce%b5%ce%bc%ce%b2%cf%8c%ce%bb%ce%b9%ce%b1-%ce%bf%ce%b9-%ce%ba%cf%85%ce%b2%ce%b5%cf%81%ce%bd%ce%ae%cf%83%ce%b5/

Δεν υπάρχουν σχόλια: