Δευτέρα, Ιανουαρίου 15, 2024

Ακύρωση προστίμου ανεμβολίαστων ανω των 60

 Καλημέρα σας Κυρία Αγαπηδάκη


Παρακολούθησα μέρος της συνέντευξης σας στον ΣΚΑΙ οπου σας ερωτούσαν οι δημοσιογράφοι τι θα γίνει με το πρόστιμο που ακυρώσατε στους ανω των 60 που δεν εμβολιάστηκαν.
Εκπληκτος όπως ολοι είδα να απαντάτε αλλα'ντ άλλα 3 η 4 φορές που τέθηκε επίμονα το ερώτημα αυτό.
Το γεγονός ειναι οτι:
Ανακοινώσατε την ακύρωση αυτών των προστίμων που αυθαίρετα λάβατε στην διαρκεια της πανδημίας και τώρα καταλαβαίνουμε οτι αυτό θα ισχύει μόνο για τα πρόστιμα που δεν εχουν πληρωθεί,τι θα γίνει με όσους τα πλήρωσαν;

Πάλι δυο μέτρα και δυο σταθμά;
Το θεωρείτε λογικό αυτό,και περισσότερο ακόμα θεωρείτε λογικό εγω με 200 ευρω τον μήνα επίδομα αλληλεγγυης που αναγκαστικά ζήτησα απο φίλους μου να το πληρώσουν για να μην τοκίζεται αλλα και χιλιάδες αλλοι με πενιχρές συντάξεις και εισοδήματα να μην μας επιστραφεί έστω με συμψηφισμό με τον ΕΝΦΙΑ η άλλα χρέη;
Παρακαλώ πολύ να μου δώσετε μία απάντηση,δεν θεωρώ οτι αυτά που απαντήσατε εσκεμμένα στην συνέντευξη σας ενημερώνουν για το τι θα κάνετε.
Λογικά πιστεύω οτι καποιοι με οικονομική άνεση θα προσφύγουν στα δικαστήρια για αυτο που κάνετε,δεν είμαστε υπάλληλοι σας και αν δεν τα επιστρέψετε σε ολους θα το θεωρησω αισχρή κλοπή των χρημάτων που πλήρωσα.
Αν εσεις ζείτε με 7 χιλιάρικα τον μηνα που σας πληρώνουμε εμείς δεν ζουμε ουτε με το ελάχιστο απο αυτά.
Δεν είναι δυνατόν σε ενα υποτιθέμενο δημοκρατικό κράτος να παρακρατούνται χρήματα πολιτών σαν να είναι κλέφτης ο παρακρατών.
Προς:
alternate.minister@moh.gov.gr <alternate.minister@moh.gov.gr>
primeminister@primeminister.gr <primeminister@primeminister.gr>
ministeroffice@minfin.gr <ministeroffice@minfin.gr>

Δεν υπάρχουν σχόλια: