Σάββατο, Ιανουαρίου 20, 2024

Συνομώτες

 


Τόσο καιρό συζητάμε στα κοινωνικά δίκτια με σκοπό να βρούμε μια άκρη με όσα συμβαίνουν,και δεν είναι λίγα αυτά που συμβαίνουν,ο κόσμος είναι φοβισμένος,ταλαιπωρημένος απο την τρομοκρατία και την διχόνοια που έχει σπείρει ο εντεταλμένος των παγκοσμιοποιητών αλλα συγχρόνως και πρωθυπουργός της χώρας,οι διαφωνίες πολλές,το κυριότερο είναι οτι κανείς δεν πιστεύει πλέον οτι και να του πουν,το βλέπουμε απο την διστακτικότητα η ακόμα καλύτερα άρνηση του να εμβολιασθεί παρά τις προτροπές των"ειδικών"και την πρόσκαιρη αυξηση των κρουσμάτων του Κορωνοιού.

Ξαφνικά ήρθε στην επιφάνεια το θέμα του Γάμου τον ομοφυλοφύλων και η απαίτηση τους στο"δικαίωμα"να τεκνοθετούν,απο το πουθενά ο ευεργέτης της διχόνοιας απο την εποχή της πανδημίας Κούλης και χωρίς να έχει αναφέρει τίποτα προεκλογικά στο πρόγραμμα του θέλει να το περάσει,οι συζητήσεις πολλές....αλλα βλέπουμε το δέντρο και χάνουμε το δάσος ακόμα και σε αυτό το θέμα.

Γιατί....

Αυτό το θέμα είναι μέρος της παγκοσμιοποίησης για την οποία εργάζεται συνεχώς ο πρωθυπουργός μας αλλα και εντολοδόχος του WEF,η καταστροφή των θεσμών της οικογένειας είναι ενας απο τους στόχους των ελιτιστών στον δρόμο προς την πλήρη υποδούλωση του ανθρώπινου είδους και στην σκλαβιά του.


Λεει ο Coleman στο βιβλίο του "Η επιτροπή των 300"

Διάλυση της οικογένειας

Ο γάμος θα τεθεί εκτός νόμου και δεν θα υπάρχει οικογενειακή ζωή όπως την ξέρουμε. Τα παιδιά θα απομακρύνονται από τους γονείς τους από τη νεαρή ηλικία και θα ανατρέφονται ως κρατική περιουσία.

Όσοι νέοι έχουν γονείς αντιφρονούντες, θα απομακρύνονται απ’ αυτούς, και θα λαμβάνουν ειδική εκπαίδευση, σχεδιασμένη ειδικά για να τους τρομοκρατεί. Γενικότερα, οι νέοι και των δύο φύλων θα εκπαιδεύονται ώστε να πληρούν τις προϋποθέσεις ως δεσμοφύλακες για το σύστημα στρατοπέδων εργασίας του Ενός Κράτους. Οι δε γυναίκες, μέσα από τη συνεχιζόμενη διαδικασία των κινημάτων «γυναικείας απελευθέρωσης» θα υποβαθμιστούν εντελώς.

Υποχρεωτική ομοφυλοφιλία και ναρκωτικά

Η πορνογραφία θα προωθείται και θα προβάλλεται υποχρεωτικά σε κάθε κινηματογραφική αίθουσα *, συμπεριλαμβανομένης της ομοφυλοφιλικής πορνογραφίας και των δύο φύλων.

 

Αν δεν καταστραφεί κάθε τι που κρατάει τους ανθρώπους ενωμένους είναι πολύ δύσκολο να επιβάλλουν αυτά που θέλουν.


Μα είστε συνομώτες θα πεί κάποιος δύσπιστος.

Οι ίδιοι τα λένε πλέον,οχι εμείς,γιατί είμαστε συνομώτες;

Στο Νταβός μαζεύονται κάθε χρόνο ολοι αυτοί που ορίζουν την μοίρα μας,και τα λένε πλέον ξεκάθαρα,θέλουν να καταργήσουν αλιεία,κτηνοτροφία,γεωργία,να χαρακτηριστούν σαν παράνομοι οσοι ασχολούνται με αυτά ζήτησε προχθές μια απο τις η τους ψυχοπαθείς που ζητούν ολο και πιο παράλογες λύσεις για να"σωθεί"ο πλανήτης.

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ

Αν απαγορευτεί η αλιεία,η κτηνοτροφία και η γεωργία τι απομένει;

Να καταργηθούν τα ορυκτά καύσιμα.

Να ζουν οι άνθρωποι σε πόλεις των 15 λεπτών

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΝΝΟΟΥΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΙΩΠΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ.

Τα έχω ξαναγράψει.

Με το τέλος της προθεσμίας για απόκτηση Ηλ.ταυτότητας θα επιβάλλουν το ψηφιακό νόμισμα σαν μονο μέσο συναλλαγών,αυτό δεν θα μπορεί να αντιστραφεί.

Πρόσφατα σας ανέφερα σε άλλη ανάρτηση τι θα περιέχει αυτή η Ηλ.ταυτότητα,αυτό δεν σας το λένε όπως δεν σας λένε και τι θα κάνουν μετά απο αυτό.


Επίσης στο Νταβός ο Σβάμπ αναφέρθηκε στο οτι δεν είναι πλεον αναγκαίες οι εκλογές,φανταστείτε να ζούμε σε ενα καθεστώς που θα μας δίνει εντολές-διαταγές και μονο στο:


Τι να τρώμε και τι απαγορεύεται

Πόσο να τρώμε

Πως να μετακινούμαστε και που

Τι επιτρέπεται να αγοράζουμε και τι οχι

Να απαγορεύεται ρητά η αντίθετη άποψη

Να ζούμε με πρόστιμα και ποινές σε οτι κάνουμε στα οποία αυτο το εξάμβλωμα που θέλουν να δημιουργήσουν δεν συμφωνεί.

Οι λεπτομέρειες είναι γνωστες,αλλα λίγος κόσμος κατανοεί τι περιμένει τους ανθρώπους αν καταφέρουν να πετύχουν τα σχέδια τους.

Αλλα είμαστε συνομώτες.

Αυτοί οι ίδιοι τα λένε,συνομώτες είμαστε εμείς.

Η Von der layen ανέφερε οτι κύριος στόχος της Ε.Ε. τα επόμενα χρόνια θα είναι να σταματήσει η παραπληροφόρηση και να εεγχθούν ολα τα ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης.

Ακόμα και επι Χούντας είχαμε κάποιες ανεξάρτητες φωνές,τώρα θέλουν να τις ελέγξουν ολες.

ΣΕ ΠΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;

Αλλά εμείς είμαστε οι συνομώτες.

Εναντίον ποιού;

 

΄Οσων σχεδιάζουν την καταστροφή της ανθρωπότητας και την μετατροπή του ανθρώπου σε ενα υπόδουλο ζόμπι χωρίς επιλογές,σκέψη και ανεξαρτησία.

Και στην Ελλάδα το κύριο θέμα ειναι ο Γάμος των ομοφυλόφυλων.

Και οι προτροπές τρόμου να εμβολιαστούμε οταν πλέον παντού συζητούν τις παρενέργειες του εμβολίου και οι ξαφνικοί θάνατοι ανθρώπων κάθε ηλικίας είναι συνεχόμενοι καθημερινά.

 Περιμένετε να σας το πεί ο Αυτιάς η ο Ευαγγελάτος για να το πιστέψετε;

Αυτοί σας λένε πως θέλει να γίνει μάνα ο Μπάμπης.

Για να ασχολούμαστε με αυτό και να μην βλέπουμε τι υποχθόνιοι νόμοι περνάνε στην βουλή απο τον εντολοδόχο των παγκοσμιοποιητών.


Πρέπει να τρέξουμε είπε ο Κέρρυ στο Νταβός,πρέπει να τρέξουν γιατί φοβούνται μην αποτύχουν γιατί μετά θα τους κρεμάσουν,έρχεται η νόσος Χ που δεν ξέρουν ούτε απο που,ουτε πότε αλλα ξέρουν οτι θα σκοτώνει 9 στους 10 και ετοιμάζουν και εμβόλιο,πως το ξέρουν;μόνο αυτός που κατασκευάζει μια νόσο μπορεί να το ξέρει.

Ζούμε σε έναν ανάποδο κόσμο,αν δεν τον φέρουμε στα ίσια του είμαστε χαμένοι.

Μπορώ να αναλύω επι ώρες οσα σχεδιάζουν,δεν είναι αισιόδοξα η ευχάριστα,μπορεί να μην θέλετε να τα σκεφτείτε γιατί σας φοβίζει το μέλλον,αλλα αναγκαστικά θα τα αντιμετωπίσουμε στην πραγματικότητα οταν συμβούν.

Σύντομα ετοιμάζουν τις πρώτες ρυθμίσεις μετακινήσεων ΙΧ λόγω κλιματικής αλλαγής.

Που δεν υπάρχει,αλλα αυτές τις εντολές έχουν.

Ο Δήμαρχος της Αθήνας,περιφερειάρχες,μέλη της κυβέρνησης και "ειδικοί"μας ζαλίζουν επαναλαμβάνοντας την ίδια λέξη.

Κλιματική αλλαγή

Πάμε προς την εξόντωση μας.

Εκτός αν κάνουμε κάτι,που δεν το βλέπω.

Προσπαθείστε λίγο,οσοι κυβερνούν είναι μέλη αυτής της παγκόσμιας συμμορίας.

Και το μόνο που δεν θέλουν είναι να καταλάβουμε τι σχεδιάζουν.

Γιατι αυτοί το λένε.

Εμείς δεν το καταλαβαίνουμε.





Δεν υπάρχουν σχόλια: