Τετάρτη, Ιουλίου 15, 2009

Τρελλες πωλησεις

Αλλη μια φορα στις αρχες των εκπτωσεων,παλι τρελλες τιμες,δηλαδη αφου εχουν εκτιναχθει στα υψη τα προιοντα τωρα ερχομαστε και κανουμε 50 και 60 και 70 τοις εκατο εκπτωση για να τα ξεφορτωθουμε.
Και τρεχουν ολοι να αγορασουν κατι που κοστιζει 10 ευρω,παει στην χονδρικη με 15 ευρω και στην λιανικη με 60 ευρω και καταλαβετε τι γινετε με τα ακριβοτερα προιοντα.
Και εχοντας γυρισει τις χωρες της Ασιας που πολλα απο αυτα τα ειδη κατασκευαζονται απλα αυτο που κανουμε ειναι να πληρωνουμε της μιας δραχμης τα γιασεμια σαν να ειναι τριανταφυλλα πολυτελειας.
Ναι θα μου πειτε αλλα μας αρεσουν τα επωνυμα ρουχα,παπουτσια και αλλα ειδη.
Και του φτωχου Ινδου,Ταιλανδου,Κορεατη,Βιετναμεζου του αρεσουν αλλα με τους μισθους που πληρωνονται δεν μπορουν να τα αγορασουν.'
Και εδω πολλοι δεν μπορουν να τα αγορασουν και τα χρεωνουν σε πιστωτικες,γιατι πως να βγεις να πιεις ενα ποτο αν δεν φορας το επωνυμο?Τι θα πει ο κοσμος,οι γνωστοι?οι φιλοι?
Και εχει παει το επιτοκιο στις καρτες 16% και πανω οταν το επιτοκιο για τις καταθεσεις ειναι μολις στο 1% τοσο καλα μας κλεβουν και οι τραπεζες.
Εχουν παρει χαμπαρι λοιπον ολοι αυτοι ποσο ηλιθιοι ειμαστε και ασελγουν επανω στην τσεπη μας,μα....υπαρχει και κυβερνηση θα μου πειτε....ναι οκ οκ οκ.
Με εχετε πεισει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: