Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 09, 2011

Ζουμε υστερικες στιγμες

Ζουμε μια εποχη που δυσκολα θα ξαναζησουν οι επομενες γενιες,κυριως διοτι με την πολιτικη που ακολουθειται θα εχουν ξεχασει τελειως τον τροπο που ζουσαμε εμεις εως το 2009,και δεν ειμαστε πλουσιοι...οταν λεω"εμεις".

Η εποχη αυτη καπου θα βγαλει,γενικα δεν πιστευω σε καλο,αλλα καπου θα βγαλει,η παγκοσμιοι κυβερνητες εχουν τους στοχους τους,αν τους πετυχουν οπως θελουν τοτε χαμενοι θα ειναι οι λαοι του πλανητη,αν οχι και υπαρξει αντιδραση εκεινοι λογικα θα ειναι προετοιμασμενοι ακομα και για αιματοχυσια,τα ορνια εχουν μυριστει το χρημα,για αυτα το χρημα ειναι σαν το αιμα,θα κανουν τα παντα για να συνεχισουν να εχουν αυτο που θελουν,το χρημα και την δυναμη.

Ολος ο πλανητης κυβερνιεται απο ανικανους,ολοι ζηλευουν την επιτυχια της Κινεζικης οικονομιας και επιδιωκουν να την πλησιασουν,σκοπος τους ειναι η κατακορυφη μειωση των μισθων και η καταστροφη της μεσαιας ταξης,μετα ολα θα γινουν ευκολα.

Στην χωρα μας ζουμε την πληρη υστερια,με τους απολυτα αποτυχημενους κυβερνητες μας κατουρημενους απο τον τρομο της αντιδρασης του λαου να κρυβονται πισω απο δεκαδες χιλιαδες αστυνομικους στην προσπαθεια τους να αποφυγουν την εξευτελιστικη για αυτους αποδοκιμασια.
Προτιμουν την ασφαλεια των στουντιο της τηλεορασης η του ραδιοφωνου και απο εκει μας δινουν μαθηματα και εξηγουν οτι αυτο που κανουν ειναι για το καλο της χωρας,δεν μας λενε ομως γιατι δεν το εκαναν αυτο τα προηγουμενα 37 χρονια,λες και βγηκαν στην πολιτικη απο παρθενογεννεση ολοι τους.

Η πληρης υστερια υπαρχει παντου,στη παιδεια που τα σχολεια ξεκινανε χωρις βιβλια,στην υγεια που τα νοσοκομεια υπολειτουργουν η λειτουργουν με σημαντικες ελλειψεις σε ολα,στην ασφαλεια των πολιτων που ειναι αδιαφορη για το κρατος διοτι ο υπουργος προστασιας του πολιτη καταντησε υπουργος προστασιας του αλητη κυβερνητη μας,διοτι μονο αυτον προστατευουν και κανεναν αλλον.

Υστερια εχει καταλαβει και τους αλλους υπουργους που προσπαθουν να φανουν με ηλιθιες και υστερικες δηλωσεις και συνεντευξεις,η εξουσια που επιδιωκουν και οι αρχηγικες τους βλεψεις τους εχουν τυφλωσει τοσο πολυ που δεν μπορουν να δουν τι αποτελεσματα εχει η αισχρη πολιτικη τους στον λαο.

Υστερια εχει κυριως ο διαχειριστης της ηττας και εγγυητης της χρεοκοπιας μας,αυτος απο την μια μερα στην αλλη αναβαλλει την ομιλια του η την επισκεψη του στην Δεθ διοτι ειναι πανικοβλημενος απο τις αντιδρασεις του κοσμου που καποτε ο ιδιος ελεγε οτι τον στηριζει.

Ζουμε υστερικες στιγμες,ας ευχηθουμε να τελειωσουν χωρις απωλειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: