Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10, 2011

Α σε ολα τα πετυχαμε και δεν σε ολα τα θα

Σημερα ειναι η μεγαλη μερα,αποψε το βραδυ ο Κυριος Αναγνωστου η αλλοιως Γιωργακης απο την Μινεσοτα,η αλλοιως κυβερνητης των ματ, θα μας μιλησει,οχι δεν θα μας πει Τιτανικο ουτε διεφθαρμενη χωρα,θα μας κοιταξει μεσα απο την καμερα και θα μας βεβαιωσει οτι πετυχε σε οτι εκανε εως τωρα,οτι νοιαζεται για τον λαο και οτι θα τα καταφερουμε.

Εμεις φυσικα που γνωριζουμε τι εχει κανει και κυριως τι εχει σκοπο να κανει εκεινη την ωρα θα θυμηθουμε τις μυστικες προεκλογικες του συναντησεις με τον γερο σαρδαναπαλο που αθωωθηκε ...λεμε τωρα, προσφατα στα δικαστηρια της Νεας Υορκης,θα θυμηθουμε οτι μας ελεγε πριν τις εκλογες,τις συμμετοχες του στα συλλαλητηρια καθε συνδικατου και τα ουρλιαχτα του για αλλαγη των εργασιακων σχεσεων διοτι τοτε θυμιζαν μεσαιωνα.

Και συγχρονως θα μουτζωνουμε μια αυτον και μια εμας επειδη πειστηκαμε τοσο ευκολα απο εναν τοσο ανικανο να κανει εστω και το ελαχιστο καλο στην χωρα.
Διοτι τα αλλαξε ολα,τοσο πολυ που οι επομενες γενιες δεν θα θυμουνται τιποτα απο το σημερα,ξεπουλαει την χωρα σαν να ειναι δικη του και ολα αυτα ειναι επιτυχια.

Απο κατω στο ακροατηριο οι λιγδιασμενοι συντροφοι του,οι επισης ανικανοι υπουργοι της πλακας,οι γραμματεις και οι φαρισαιοι του κλεφτοκομματος του οποιου ηγειται θα χειροκροτανε τις ανοησιες του και θα μιλανε μετα για μεγαλη εθνικη ομιλια ενος ηγετη χωρις εθνος διοτι το ξεπουλησε στους εντολεις του.

Οτι και να πει ουτε ο πιο ηλιθιος δεν το πιστευει πλεον,ξερουμε με τι εχουμε να κανουμε,δεν εχουμε πλεον αυταπατες,αυτο που μας μενει ομως ειναι:

Να τον στειλουμε απο εκει που μας κουβαληθηκε να κανει τα αγαπημενα σπορ του,κανό και ποδηλατο.

Αλλη λυση δεν υπαρχει,αν και την ευκαιρια να το κανουμε αρνειται να μας την δωσει ο μεγας δημοκρατης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: