Τρίτη, Σεπτεμβρίου 20, 2011

Πυρετος το Σαββατοβραδο

Ξεχαστε τα ανεμελα Σαββατοκυριακα στα κλαμπ τον χειμωνα η στην αμμουδια το καλοκαιρι,δεν θα ξαναδειτε παραλια η καφε σε καφετερια με την νεα τακτικη του κυβερνητικου μηχανισμου.

Απο τωρα και μπρος θα περναμε ολη την εβδομαδα αλλοι δουλευοντας και αλλοι ψαχνοντας για δουλεια,αλλοι στο αγχος πως θα πληρωσουν τους φορους που θα μας βαζουν καθε τοσο και αλλοι να ψαχνουν στα σκουπιδια ενα κομματι ψωμι.

Μεχρι να μας χρεοκοπησουν,στην ωρα που εκεινοι αποφασισουν,τοτε που θα εχουν ξεφορτωθει τα ομολογα που τους φορτωσαμε τοσα χρονια ενα θα ειναι το ενδιαφερον μας.

Καθε Σαββατοκυριακο που θα ειναι και κοντα  στην επομενη μας δοση σαν ναρκομανεις θα περιμενουμε τα επομενα μετρα,μην περιμενετε τιποτα διαφορετικο,παντα εμεις θα πληρωνουμε,οχι οι πλουσιοι ουτε οι φοροφυγαδες,εμεις θα πληρωνουμε οτι μας λειπει ωστε να μας δωσουν την δοση μας.

Και τα μετρα θα ονομαζονται δικαια,στην δεη,στο νερο,και αν δεν μπορει καποιος να πληρωσει αυτα τα τελη θα μενει χωρις ρευμα και νερο,ανθρωπινο και δικαιο δεν το βρισκετε?

Και ετσι θα μπορεσουμε και εμεις σαν λαος να δικαιολογησουμε την μεγαλη επιτυχια του Παπανδρεου που οργανωμενα και με σχεδιο μας ειπε οτι αν δεν ψηφισουμε μνημονιο και μεσοπροθεσμο θα χρεοκοπησουμε.

Αλλα αφου ψηφισανε το μνημονιο και το μεσοπροθεσμο ποσο ανικανοι ειναι για να μην μπορουν να βγαλουν ακρη?

Τελος η διασκεδαση και ο χαβαλες,αυτη την ωρα ο Καρατζαφυρερ λεει οτι ολοι διασκεδαζουμε τρελλα και με παθος και δεν πληρωνουμε τους φορους.

Τι περιμενεις απο φασιστες,και πως εμοιασαν ολοι τους με αυτον?
Αντε ξεχαστε την χαρα και το κεφι απο τωρα καθε εβδομαδα θα εχουμε:
Πυρετο το Σαββατοβραδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: