Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 17, 2012

Οταν τα"νουμερα" καλοπερνανε οι ανθρωποι υποφερουν

Αλλη μια βδομαδα ξεκινησε,με συσκεψεις και παλι συσκεψεις,αυτοι θα ειχαν λυσει το μεσανατολικο αν ειχαν λιγο εγκεφαλο,με καθολου ομως δεν μπορουν να λυσουν ουτε τα κορδονια των παπουτσιων τους.
Και γιατι να βιαστουν,τους κυνηγαει κανεις?Κατελαβαν και αυτοι την εξουσια με χιλιαδες ψεματα και αρχισαν τις ιδιες συμπεριφορες που ειχε και η προηγουμενη κυβερνηση,για την αληθεια ειναι η δεν ειναι ο Γιωργακης το ζαβο στην πρωθυπουργια το ιδιο και το αυτο...και με τον Σαμαρα,ιδιες πολιτικες,ιδια αλλαζονεια,ιδια υποκρισια οτι ταχα ενδιαφερονται για το καλο μας.

Και περνανε καλα τα"νουμερα"καλοτρωνε και καλοπινουν,και συσκεπτονται,τι αλλο να κοψουν,να κοψουν τ'αρχιδια που δεν εχουν ειναι μια προταση δικη μου,να κοψει ο Μπενυ τα γουρουνοπουλα και ο Κουβελης να λεει οτι ειναι αριστερος,ο Σαμαρας ο δολιος τι να κοψει?
Με κομενα υπατα παει κι ερχεται,απο την πολυ υποκλιση εκτος απο στραβομαρα θα παθει και λουμπαγκο....προσελαβαν και την αρσενικια τραβεστι σαν υποικ και γιναμε Συγγρου στην πραγματικοτητα.

Περνανε καλα,γιατι εχουν την εξουσια και για να μην την χασουν στο μελλον εκθρεφουν και την ναζιστικη χρυσαυγουλη,σου λενε καλυτερα ναζι παρα να μην ζει.....προτιμουν μια ακροδεξια παρα μια αριστερη κυβερνηση,μην ακουτε τους κλαυθμους και τους οδυρμους τους ταχα,ξερουν τι κανουν και το κανουν καλα.

Εμεις δεν ξερουμε τι μας γινεται,περιμενουμε καθε μερα τα νεα μετρα,μια 40 χιλιαδες απολυσεις,μετα γινονται 120 χιλιαδες,μια το οριο συνταξιοδοτησης στα 66,μετα στα 67,δεν μας λενε ομως ποσοι απο εμας θα καταφερουν να παρουν συνταξη και ποση θα ειναι,το οριο τους νοιαζει.

Kαι βριζουμε εμεις την Μερκελ και τον Γιουνκερ οταν οι μεγαλυτεροι εχθροι της χωρας βρισκονται εντος της,και εχουν και υποστηρικτες,αυτο ειναι το χειροτερο απο ολα.


Στην χωρα συντελειται μια γενοκτονια,με ευθυνη των κυβερνωντων,μας σκοτωνουν ακομα πριν πεθανουμε,ηθικα και ψυχικα,μετα ειναι ευκολο να ερθει και ο σωματικος θανατος.
Μας κυβερνανε εγκληματιες μασκαρεμενοι σε δημοκρατικους ηγετες,με την βοηθεια των ματ και την αρωγη των δοσιλογων θα καταφερουν οτι εχουν σχεδιασει.'

Εκτος και αν ξυπνησουμε μια μερα και τους κρεμασουμε αναποδα στο Συνταγμα.

Ολους,διχως εξαιρεση.

Ο τρανς υποικ δεν θελει Συνταγμα,ας τον αφησουμε να διαλεξει πλατεια,αν και η Βουκουρεστιου του ταιριαζει.

Η συνθεση ειναι απο το:www.greki-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: