Παρασκευή, Ιουνίου 19, 2020

Ο Μωυσης

 

Συριζα δεν ειμαι,τους απεχθανομαι,ειναι η χειροτερη απατη που περασε στην Μεταπολιτευση απο την χωρα,το βιντεο το βλεπω σαν θεατης.
Εχουν δικιο,φυσικα και οι ιδιοι καλοπληρωναν τα δικα τους παιδια οταν ηταν κυβερνηση,με εκατομμυρια.
Δεν ξεχναμε,αλλα δεν θα κρυψουμε και τις ρεμουλες της δεξιας,οσοι εχετε ανοιχτα μυαλα δειτε το σαν κατι που και οι ιδιοι ξερετε,τα κλεφτοκομματα βλεπουν την νομιμοτητα μονο οταν ειναι στην αντιπολιτευση.
Αλλα να δινει μια κυβερνηση 20 εκατομμυρια ευρω σε μιντια και μπλογκ του Φουρθκιωτη δεν εχει ξαναγινει,οταν την ενημερωση ηταν υποχρεωμενα τα καναλια και μερικως οι εφημεριδες να την παρεχουν δωρεαν,τα 20 εκατομμυρια λοιπον δοθηκαν για να υμνει ο τυπος και τα καναλια τον Κουλη και να αποκρυπτει οτι δεν πρεπει να μαθευτει.
Ο Συριζα φυσικα τωρα νοιαζεται,οταν εδινε με την σειρα του εκατομμυρια στον Μπαγκς Μπανυ και τα μιντια που τον στηριζαν τοτε ηταν Δευτερα.
Οσο ειναι στην αντιπολιτευση ειναι μεσα στην νομιμοτητα.
Οταν παρουν την εξουσια κανουν ακριβως τα ιδια με το προηγουμενο κομμα,με αλλο τροπο,διαφορετικα,αλλα η κλοπη οπως και να γινεται κλοπη ειναι.
Ολοι αυτοι δεν θελουν την εξουσια για το καλο του λαου και της χωρας,την θελουν για το δικο τους καλο,οσοι δεν το καταλαβαινετε αργα η γρηγορα θα το βρειτε μπροστα σας.
Και θα το καταλαβετε οτι δεν εχουμε πολιτικους.
Εχουμε πολιτικους απατεωνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: