Τρίτη, Ιουνίου 09, 2020

Τι θελω και τα λεω

Και εκει που ειχαμε ηρεμησει και ειχαν εξαφανιστει κρουσματα,Εοδυ,Χαρδαλιας και Τσιοδρας να που χθες ανακοινωθηκε οτι ο Κορονοιος δεν εξαφανιστηκε οπως νομιζουν οι Ελληναραδες αυτης της χωρας οι οποιοι εχουν ξεχυθει παντου και ζουν χειροτερα απο οτι ζουσαν πριν απο αυτον,και τωρα τι κανουμε?

Πως θα επιβιωσουν οι μαγαζατορες στα Beach bars της Μυκονου?
Ποιος θα πληρωνει 40-80 ευρω την ξαπλωστρα στις φθηνες παραλιες της?γιατι αν πουμε για Ψαρου παμε σε αλλο επιπεδο,πως θα βγαλουν εκατομμυρια οι ξενοδοχοι της χωρας αν εξαπλωθει ξανα ο ιος?

Η χωρα του¨ο κλεψας του κλεψαντος¨
Δεν δουλεψαν 2 μηνες και κλαινε σαν τις χηρες στο κρεβατι,τους μειωσαν τον ΦΠΑ και τον παρακρατησαν και αυξησαν και τις τιμες και περιμενουν και πελατες?

Οτι φαμε,οτι πιουμε κι οτι αρπαξει ο κωλος μας χωρα ειμαστε.
Σαν τρελλοι κι εμεις ξεχυνομαστε σε μπαρ,παραλιες και καφετεριες,ο ενας πανω στον αλλον,κανενας σεβασμος για την υγεια του διπλανου,πουτσα,λουσα και χορος ενας λαος ολοκληρος.

Σε ποιον θα μοιασουμε?
Σ αυτους που κυβερνουν θα μοιασουμε,που ανακοινωνουν μετρα που ισχυουν οποτε τους βολευει,σε οσους τους βολευει....δειτε εδω συγκεντρωση χωρις κοινωνικες αποστασεις απο τον γελοιοδεστερο ολων τους.

Και μετα περιμενουν απο ανεγκεφαλους και ανεκπαιδευτους να κανουν κατι διαφορετικο,οταν βλεπουν τους ιδιους που τους λενε να κρατανε αποστασεις να μην το κανουν.

Μια χωρα ξεφτιλα,που κοστολογει για οσους μενουν σε καραντινα σε επιλεγμενα ξενοδοχεια 135 ευρω την βραδυα για να τους ταιζουν αυτο

Διαβαστε εδω και τα υπολοιπα περι διαμονης για να καταλαβετε την ξεφτιλα και οτι καποιοι κερδιζουν εκατομμυρια απο ολο αυτο.

https://money-tourism.gr/sovares-kataggelies-tin-karantina-taxidiotes-poy-ekthetoyn-tin-ellada-anagki-na-paremvei-politiki-prostasia/

Δεν εχω καμια ελπιδα οτι τα πραγματα θα πανε καλυτερα,η χωρα θελει γκρεμισμα και κτισιμο απο την αρχη,φταινε και αυτοι φταινε και εμεις,με την διαφορα οτι αυτοι ειναι χορτατοι κι εμεις οχι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: