Τρίτη, Οκτωβρίου 04, 2022

Τα Εθνικα συνορα κι ενα μερος της Εθνικης κυριαρχιας θα περιοριστουν

 


Δεν το λεει η Τουρκια,δεν το λεω εγω.

Το λεει το 2005 η Μπενακη στον τοτε Προεδρο της Δημοκρατιας Παπουλια που την κοιταει ηρεμα γιατι ξερει οτι ολοι ειναι ξεπουλημενοι κι εχουν παραδωσει κυριαρχια και συνορα απο τοτε.


Μην ακουτε τι λενε,να βλεπετε τι κανουν,τι εκανε ο Κουλης οταν το ερευνητικο πλοιο των Τουρκων εκανε βολτα μεσα στην Οικονομικη ζωνη της χωρας?

Το κοιτουσε απλα να κανει βολτες,τα ιδια θα κανει και παλι,η Τουρκια περικυκλωνει την χωρα απο ολες τις πλευρες και εμεις βγαζουμε ανακοινωσεις,τα αεροπλανα και τα UAV τους παρακολουθουν τα παντα κι εμεις κανουμε παλι ανακοινωσεις.


ΑΟΖ με την Κυπρο γιατι δεν ανακοινωσαμε?

12 μιλια σε ολο το Αιγαιο και Νοτια της Κρητης γιατι δεν ανακοινωσαμε?

Φοβομαστε μην μας επιτεθουν οι Τουρκοι?

Γιατι τωρα τι θα κανουν?

Εχουν λογο να μας επιτεθουν οταν τους τα δινουμε ολα στο χερι και για εσωτερικες εντυπωσεις κανουμε τους ανταρτες?


Εθελοδουλοι,τυφλοι,ανικανοι,δεκαετιες τωρα,αν ενας προεδρος της δημοκρατιας ακουει αταραχα την Προεδρο της Βουλης να του λεει οσα λεει η Μπενακη στο Βιντεο αυτο τοτε καταλαβαινετε τι εχουν σχεδιασει απο τοτε.


ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ.


Αυτο σημαινει μαζι με τα υπολοιπα που λεει ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.

1 σχόλιο:

Αρκτούρος είπε...

Η εθνική κυριαρχία και τα εθνικά σύνορα είναι λογικό και αναμενόμενο να περιοριστούν, στην βάση της πολιτικής ενοποίησης της Ένωσης, που ακόμα δεν επετεύχθη. Ομοσπονδιοποίηση λέγεται, και κάποιοι είναι υπέρ, κάποιοι άλλοι κατά. Όμως, και χωρίς αυτήν, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλύτερα. Μην προσπερνάς το γεγονός ότι εδώ είναι 2005, και προφανώς προτού Γαλλία και Ολλανδία απορρίψουν το Σύνταγμα της Ένωσης, με δημοψηφίσματα, και την Ένωση από την ευκαιρία προς την ενοποίηση, που είχε. Αμέσως μετά, αναφέρει κάτι πολύ σημαντικό για τα ανθρώπινα δικαιώματα, πολύ πιο σοβαρό από μια απλή ή περισσότερο σύνθετη εθνοπαράκρουση, και ήδη επαληθευμένο από την πραγματικότητα του σήμερα.