Τετάρτη, Οκτωβρίου 05, 2022

Η εγκληματικη συμμορια του Κουλη


 Η εκδικητικη συμπεριφορα της κυβερνησαρας του Κουλη εναντιον των υγειονομικων που δεν δεχθηκαν να εμβολιαστουν κατ έντολην της... δειχνει το σημαντικοτερο απο ολα που εχουν συμβει τα τελευταια δυο χρονια.

Τα προστιμα στους ανω των 60 που επισης δεν δεχθηκαν να εμβολιαστουν και τους τα επεβαλλαν   ασχετα με την οικονομικη τους κατασταση δειχνει το ιδιο σημαντικο ζητημα.


Η συμμορια που κυβερναει,μεχρι να ξεκουμπιστει και να παει στο διαολο ειχε εναν και μονο στοχο.

Να εμβολιασει εκβιαστικα και τρομοκρατικα με αναστολες εργασιας και προστιμα ολο τον λαο.

 

Παραμερισαν αρθρα του Συνταγματος περι αυτοδιαθεσης και εκαναν οτι ηθελαν.

Ωστε να μην υπαρχει το αντιπαλο δεος,δηλαδη να μην μπορει να υπαρξει συγκριση μεταξυ εμβολιασμενων και μη και να μην υπαρχει και αντιδραση.

Ακομα μια προστυχη αποφαση της συμμοριας Κουλη-Πλευρη-Γκαγκα ειναι ο διαχωρισμος εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων  οταν τους εκβιαζει με το να πληρωνουν για να κανουν ραπιντ τεστ για να εργαστουν και τους απαγορευει να τα κανουν σε δημοσιες δομες δωρεαν.Ακομα και σημερα.


Αυτα συμβαινουν οταν πλεον ειναι γνωστο σε ολους οτι:

ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΟ.


Μην πιστευετε στις μαλακιες οτι οι εμβολιασμενοι μπορουν να τον μεταδωσουν δυσκολοτερα,αυτα ειναι μυθευματα που βαζουν τον καραγκιοζη-ψυχοπαθη Βασιλακοπουλο να διαδιδει μεσα απο τα πετσωμενα μιντια τους.

Και φυσικα ολα αυτα δεν τα εκανε απο μονος του ο Κουλης,ειχε τις εντολες απο τον Κλαους Σβαμπ που ολοι γνωριζουμε οτι ειναι η πιο πιστη του δουλάρα.

Τι ηθελαν να κανουν......

Οσοι διαφωνουν με το κυβερνητικο αφηγημα επρεπε να αποκλειστουν απο την οικονομικη ζωη,την κοινωνικη ζωη και τελικα να εξολοθρευτουν τελειως,αυτο ειναι το ζητουμενο απο το σχεδιο της μεγαλης επανεκκινησης την οποια υπηρετει πιστα και δουλικα ο Κουλης και η συμμορια του.


Ομως η ιστορια δεν θα τελειωσει εδω,εχει και συνεχεια,μην νομιζετε οτι εκαναν τοσο κοπο για να τα παρατησουν ετσι ευκολα,θα βρεθουν αλλοι τροποι να εξοντωσουν και να υποδουλωσουν τους λαους.


Μεινετε σε επαγρυπνηση.

Εχουμε πολλες μαχες να δωσουμε ακομα.


Πρεπει στην επομενη να ξεφορτωθουμε αυτο το αστειο υποκειμενο που λεγεται Μητσοτακης,με ψηφο κατα της συμμοριας του και του ιδιου.


Ποια ειναι αυτη λοιπον η συμμορια?

158 ατομα που το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να επανεκλεγουν,οχι τι ψηφιζουν,που ψηφιζουν οτι τους πουν να ψηφισουν.....το μονο που τους ενδιαφερει ειναι το μηνιατικο,γιαυτο κρατανε τον λερωμενο ηγετη στην θεση του,για να μην χασουν ακομα 6-9 μισθους.

Μια κανονικη συμμορια.


Δεν υπάρχουν σχόλια: