Σάββατο, Ιουλίου 22, 2023

Κομμάτια


 Ζούμε σε μια εικονική πραγματικότητα οπου το μόνο που πρέπει να μεταφέρεται σαν είδηση είναι το πόσο ικανός είναι ο εκάστοτε ηγέτης μας και η κυβέρνησή του,ότι αντίθετο λοιδωρείται,κριτική μηδέν,πάντα φταίει κάποιος άλλος και όχι αυτοί που βεβαιώνουν οτι ο κρατικός μηχανισμός είναι πανέτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε κατάσταση,και όταν έρχεται η ώρα να το κάνει τότε βλέπουμε την τραγωδία της ανικανότητας του.

 ΄Η Τζήμα είπε το αυτονόητο,δεν μπορούμε πάντα να λέμε οτι σώζουμε ζωές ενω αφήνουμε σπίτια και δάση να χάνονται,να σωθούν οι ζωές,ναι,αλλα αν υπήρχαν εργαλεια και πτητικά αρκετά θα έσωζαν και τα υπόλοιπα..

Ζεί ο άνθρωπος δίχως την φύση;

Η υπόγα του Κούλη έκανε άλλη μετάφραση

 

 Τους ενόχλησε οσα είπε η Τζιμα τους πολυ-εμβολιασμένους που εύχονταν κακό ψόφο στους "ψεκασμένους" και τώρα φοβούνται μην πηξει το αίμα τους και πάθουν ξαφνικίτιδα την ώρα που βλέπουν Οικονόμου και Αυτιά.

Αλλα πως να δικαιολογήσουν την ανικανότητα του Κούλη;;

 

 Κάθε κομματόσκυλο,κάθε σκατοκόμματος θα βρίσκει πάντα κάποιον να ρίχνει την ευθύνη,τον άνεμο,οτι χιόνισε μέρα αντί για νύχτα,ποτέ δεν θα πεί οτι φταίει ο Κούλης η ο Αλέξης,τέτοιο υπόδουλο λαό έχουμε.

 Την ίδια κωμωδια έπαιξε και η συμμορια του Τσίπρα μετά το Μάτι,βγηκε ο Τζανακόπουλος με τον Τόσκα και είπαν οτι όλα τα έκαναν σωστά και δεν φταίνε,τα ίδια κάνει η υπόγα του Κούλη σε καθε του έγκλημα,μην αγγίξουν τον Μωυσή.Πόσο ηλίθιος λαος ειμαστε;

 Η τακτική του επιτεθόμαστε σε όποιον διαφωνεί με την εγκληματική τακτική μας είναι συνώνυμο του Κούλη,ηταν και του Τσίπρα,έχουν στρατό απο τρόλ που προσπαθεί να περάσει το αφήγημα τους,η ανικανοτητα τους μεταφράζεται σε λάθη άλλων.

 Οσοι είναι αντίθετοι με οσα εγκλήματα κάνουν οι πολιτικές συμμορίες στοχοποιούνται και λοιδωρούνται απο τα εντεταλμένα τρολ,εμισθα η οχι,το ίδιο έκαναν και επι κοβιντ,το έγκλημα των πυρκαγιών βαρύνει αποκλειστικά τον Κούλη,οτι και να πούν,οπως το Μάτι τον Τσίπρα. 

 Η επιστημη της προπαγάνδας και των τρολ χρησημοποιείται απο τα κλεφτοκόμματα για να αποφύγουν τις εγκληματικές τους ευθύνες κατά της χώρας,και υπάρχουν πολλοί πρόθυμοι να το κάνουν αυτό,εσείς καταλαβαίνετε οτι συμβαίνει συνεχώς;

 

 

Τα τρόλ είναι παντελως ηλίθια,πιστεύουν οτι οταν συμβεί η καταστροφή αυτά θα έχουν διαφορετική μεταχείρηση απο τους υπόλοιπους,κι έτσι μανιασμένα προσπαθούν να πείσουν όποιον μπορούν μεταφέροντας όσα τους λέει το κόμμα,πάντοτε με ψεύδη και κατηγορίες του άλλου κόμματος.

Το Great reset δεν θα λυπηθεί τα τρολ,θα έχουν την ίδια τύχη με όλους εμάς,μας θέλουν ελεγχόμενους σκλάβους όσους επιβιώσουμε,θα ελέγχουν τις μετακινήσεις μας,θα επιβάλλουν την τροφή μας,θα δημιουργήσουν γκέτο για τους αρνητές,θα εμβολιάζουν κατά βούληση,οποιος αντιδρά θα εξοντώνεται.

Ενα στρατόπεδο συγκέντρωσης σε κάθε χώρα.


Ο Κούλης έχει το προνόμιο να μην έχει παραλάβει καμένη γή αλλα να την δημιουργεί απο μόνος του. Είναι η πρωτοτυπία του πιο ανίκανου που έχει περασει απο την χώρα.

 Δεν υπάρχει καμία κλιματική αλλαγή,εγκληματική αλλαγή των νεοταξικών κυβερνήσεων που θέλουν να επιβάλλουν περιορισμούς κίνησης και αλλαγή τρόπου διατροφής υπάρχει,ο Κούλης είναι πρωταρχικό μέλος της μεγάλης επανεκκίνησης,γιαυτό αφήνονται να καίγονται τα πάντα.

Στην Αν.Αττική τα λεωφωρεία δεν έχουν κουδούνια και είναι μεσα στην χολέρα,οι πόρτες είναι χαλασμένες,πηγε στο Μεταφορών χθές οη Κούλης και έκανε επικοινωνιακό σόου,σίγουρα θα φέρουν λεωφωρεία δίχως ρόδες .....  

 

Οι αστείοι Συριζαίοι πιστεύουν οτι ο κόσμος νοιαζεται για τα ντιμπέητ τους η για το ποιός θα βγεί αρχηγός το 3% θα είναι πολύ στις επόμενες εκλογές.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: