Σάββατο, Ιουλίου 29, 2023

H ψηφιακή σας Χούντα είναι έτοιμη.


 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΚΤΙΖΟΥΝ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΣΑΣ ΦΥΛΑΚΗ.

Δημοσιογράφος: Ακούγεται πολύ ενδιαφέρον, αλλά ποιες θα είναι οι συνέπειες για όποιον δεν δεχθεί να αποκτήσει τη νέα βιομετρική ταυτότητα;

Μέλος της Κομισιόν: Η αποδοχή της νέας βιομετρικής ταυτότητας σε βάθος χρόνου όπως είπα και πριν θα είναι υποχρεωτική για όλους τους πολίτες προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία των δεδομένων. Ωστόσο, κατανοούμε πως κάποιοι ενδέχεται να έχουν αντιρρήσεις ή ανησυχίες για την υιοθέτηση αυτής της νέας τεχνολογίας.

Αρχικά, θα προσπαθήσουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη της νέας βιομετρικής ταυτότητας και των ψηφιακών χρημάτων. Επίσης, θα λάβουμε υπόψη τις ανησυχίες τους και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε το σύστημα ώστε να προσφέρει μεγαλύτερη διαφάνεια και ελευθερία επιλογής στους πολίτες.

Ωστόσο, πρέπει να γίνει σαφές ότι η μη αποδοχή της νέας βιομετρικής ταυτότητας θα έχει συνέπειες.

Τέλος θα ήθελα να σημειώσω ότι η καταλυτική ημερομηνία για την Ευρωπαϊκή και Παγκόσμια εφαρμογή της νέας ταυτότητας με τα ψηφιακά χρήματα είναι 3 Αυγούστου 2026, πέρα από αυτή την ημερομηνία κανείς και πουθενά στον κόσμο δεν θα έχει την δυνατότητα να κυκλοφορεί ελεύθερα εάν δεν έχει την νέα ψηφιακή ταυτότητα.

Οι πολίτες που δεν θα επιθυμούν να υιοθετήσουν το νέο σύστημα δεν θα έχουν πρόσβαση όχι μόνο σε πλεονεκτήματα που προσφέρουν οι ψηφιακές ταυτότητες και τα ψηφιακά χρήματα, αλλά και στις βασικές βιοτικές ανάγκες.

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αποκοπή από κοινωνικές υπηρεσίες και προνόμια που προσφέρονται από το κράτος ή άλλους φορείς.

 

Μετά θα έρθουν τα χειρότερα.

www.triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: