Δευτέρα, Απριλίου 14, 2008

Ημερες σπαταλης

Αφου παρουμε και το δωρο τοτε θα αρχισουμε να τρεχουμε σαν τρελλοι να αγορασουμε οτι πιο αχρηστο υπαρχει στην αγορα οπως νεο κινητο,ψηφιακη καμερα και ελ-σι-ντι τηλεοραση.
Αντε και 100 ευρω για ενα αρνι η κατσικι και δωρα εδω και εκει,και να βγουμε με το καινουργιο μοντελακι και παπουτσια μην και χασουμε και φορεσουμε τιποτα περισυνο.
Και οχι οτι οτι οκ?
Μονο μαρκες φοραμε εμεις,μπορει να τις πληρωνουμε με 12 ατοκες δοσεις και παλι δεν τις εχουμε ξεχρεωσει αλλα μονο μαρκες.
Και να το γραφει με μεγαλα γραμματα τι μαρκα ειναι,και αν εχει και φωτακια και αναβοσβυνει η μαρκα τοσο το καλυτερο,ε τι τα δινουμε τοσα λεφτα για να μην φαινεται?
Και στην εκκλησια θα παμε δωδεκα παρα πεντε να μας δουνε οι γνωστοι και αν εχουμε παει και ως το χωριο η το νησι τοσο το καλυτερο,εχουμε μοστρα εμεις δεν ειμαστε οποιοι και οποιοι.
Και αφου τα ξοδεψουμε ολα τοτε απο τριτη του Πασχα παλι στην μαυριλα μας να τρεχουμε στις τραπεζες για καταναλωτικα δανεια και αυξηση οριου στις πιστωτικες καρτες.
Αυτες οι χριστιανικες γιορτες τελικα μονο αυτο που εννοουν δεν ειναι.
Αιντε καλα εορτοδανεια.
Απορια
Ολοι που μπαινουν στα πολυκαταστηματα που φως του ηλιου δεν φτανει σε οποιον οροφο και να εισαι.....τα γυαλια ηλιου γιατι τα φορανε?


4 σχόλια:

turigr είπε...

Όλα για το "στυλ", φίλε μου. Και δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι αυτοί που φοράνε τα ρούχα που αγοράζουν, αλλά τα ίδια τα ρούχα τους τους φοράνε. Και καταντάνε να είναι πιο σημαντικά τα ρούχα τους από αυτούς τους ίδιους. Τελικά ούτε καταναλωτική παιδεία έχουμε ως λαός. Και επειδή σε παλαιότερη ανάρτησή σου αναφέρεις πως πολλοί λένε ότι γκρινιάζεις, σου λέω ότι δεν γκρινιάζεις καθόλου. Έχεις χίλια δίκια.

ΗarryTsopanos είπε...

Ευχαριστω για το τελευταιο κοματι,και για το σχολιο σου φυσικα.
Με ξαφνιαζει πολυ ακομη αυτη η καταναλωση διχως αυριο.

mahler76 είπε...

Τα γυαλιά του ήλιου τα φοράνε για να μην φαίνεται η θλίψη στα μάτια τους.

ΗarryTsopanos είπε...

Αυτο πρεπει να ειναι τελικα.