Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

Τερμα κι'εφυγα

Σημερα εφτασε ο κομπος στο χτενι,ειναι μερες τωρα που τρωγεται μαζι μου και ολο γκρινια και ολο φασαριες και δεν σταματαει να λεει και να λεει.
Ηταν να φυγω απο βδομαδα και σημερα ειχα ρεπο οποτε κτυπησε το τηλεφωνο και ηταν η γυναικα του αδερφου μου που μια στα δεκα χρονια πηρε να δει τι κανει.
Ψυθιριζε....ναι μαγειρεψε χθες αλλα σημερα δεν εχει τιποτα,,,,,,'
Οπως παντα αυτο το μικρο ευχαριστω που περιμενω να ακουσω χρονια και δεν το εχω ακουσει ποτε,αντιθετα μονο αχαριστια και οχι τωρα που ειναι αρρωστη αλλα απο παντα.
Ναι εχεις υποχρεωση να με κοιταξεις και ας σε ειχα σε ορφανοτροφειο τοσα χρονια,κι'ας εφαγες τοσο ξυλο οσο κανεις εκει,κι'ας σε αφηνα νηστικο και εφευγα για να γυριζω με τον πρωτο τυχοντα,και ας μην ενδιαφερθηκα ποτε στην ζωη μου για σενα....εσυ πρεπει να με κοιταξεις.
Και εγω θα συνεχισω να φερομαι αχαριστα να σε κατηγορω,να σε βριζω,να σε μουτζωνω,αληθεια ημουν παντα αρρωστη η απλα συνεχιζω αυτο που εκανα οσο ημουν και νεα?
Και κουραστηκα αληθεια να τρεχω,κουραστηκα να με προσβαλλει,κουραστηκα να μην ευχαριστιεται τιποτα.
Και φευγω απο σημερα δεν θα νοιωθω καλα εξ'αλλου καθε ημερα μου και καλη να ειναι μου την χαλαει με την γκρινια της,φευγω απο σημερα να ηρεμησω,να μην ακουω κανεναν να με βριζει,να παραπονιετε,να με τρελλαινει.
Ο θεος να την συγχωρησει.

3 σχόλια:

mahler76 είπε...

προσπάθησε να μην την ξεσυνερίζεσαι...

Giorgia_is_coming_to_town είπε...

Το θέμα είναι τί κάνεις από κει και πέρα, κατ΄εμέ. Γιατί για πόσο θα φεύγεις? Την λύση του ιδρύματος, την απορρίπτεις εντελώς?

ΗarryTsopanos είπε...

Mahler εφοσον ζω μαζι της αυτο δεν ειναι ευκολο,προσπαθω πολυ ειναι ομως τοσο δυσκολη να την χειριστεις.
Giorgia Αυτο το συζητουσα ολες τις διακοπες μου καθε ποτε θα φευγω,οσο για το ιδρυμα το εχω σκεφτει αλλα η ιδια το απορριπτει.
Με την βια δεν μπορω προς το παρον να το κανω.