Τρίτη, Ιουνίου 26, 2012

Μήπως δεν θα έπρεπε να φύγουν οι Παπανδρέου;




Η είδηση κυκλοφορεί εδώ και αρκετές ημέρες και κανείς από το περιβάλλον ή την οικογένεια που κατέστρεψε την χώρα δεν την έχει διαψεύσει. Φεύγουν, λοιπόν, οι καταστροφείς, χωρίς να δεχθούν καμία συνέπεια για τις πράξεις ή τις παραλείψεις τους. Φεύγουν κι αφήνουν πίσω τους συντρίμμια, χωρίς να τους ελέγξει κανένας απολύτως…

Ούτε η κυβέρνηση Σαμαρά δείχνει διατεθειμένη να «ξεσκονίσει» την υπόθεση έλευσης του ΔΝΤ στην χώρα και όσων αισχροτήτων (πολιτικών και οικονομικών) επακολούθησαν. Φυσικά θα πρέπει να θεωρείται ηλίθιος αν κανείς περίμενε από τον Αντώνη Σαμαρά να διατάξει πλήρη έρευνα της Δικαιοσύνης…, αφού το καλοκαίρι του 2011 μαζί με τον Βενιζέλο και τον Καρατζαφέρη είχε προλάβει να ψηφίσει κατά της οποιασδήποτε έρευνας του χρέους (πόσο δε μάλλον για την έλευση του ΔΝΤ, η οποία βασίστηκε στο χρέος…!).

Επί μήνες μας έλεγε ο Αντώνης Σαμαράς πως θα κάνει εξεταστική επιτροπή για το χρέος (αν και στις εξεταστικές αποκρύφθηκαν και απενοχοποιήθηκαν δια παντός εγκλήματα που έγιναν κατά της χώρας), αλλά κατά την προσφιλή μέθοδο των πολιτικών, ξεχάστηκε κι αυτό και προστέθηκε στα υπόλοιπα ασύστολα ψεύδη του τότε αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νυν (κλινήρη;) πρωθυπουργεύοντα την χώρα. Είναι σαφές πως από τη στιγμή που δεν ποινικοποιούνται τα πολιτικά ψεύδη, η χώρα δεν πρόκειται να αλλάξει πορεία. Θα συνεχίσει να τριγυρνά ακάθεκτη στα σκοτεινά δρομάκια της διαφθοράς, της διαπλοκής και της συνενοχικής λειτουργίας των αντιπάλων ή συγκυβερνώντων αθλίων κομμάτων που φέρουν ακέραιη την ενοχή των όλων όσων βιώνουμε ως πολίτες και ως κράτος.

Η οικογένεια Παπανδρέου (και πόσοι άλλοι άραγε έφυγαν ή φεύγουν στα κρυφά) λοιπόν, φεύγει «για άλλη γη για άλλα μέρη» και οι φήμες που την ακολουθούν δεν συγκινούν ούτε την Δικαιοσύνη, ούτε τον δανειστή «του κωλόσπιτου» και πρώτου πολίτη της χώρας Κάρολου Παπούλια. Κανείς δεν ενοχλείται, λοιπόν, κανείς δεν παρεμβαίνει, έστω και για τους τύπους, κανείς δεν πλησιάζει την οικογένεια Παπανδρέου. Ο χειρότερο όλων είναι πως η οικογένεια θα φύγει με κανονική πτώση και χωρίς προσεγγίσεις ελικοπτέρων. Θα φύγουν σαν κύριοι, από μία χώρα που την κατέστησαν ερείπια και την κατηγόρησαν διεθνώς, ενώ οι φήμες για κάτι CDS θα μείνουν μετέωρες και θα δώσουν το δικαίωμα στους πρωταγωνιστές των φημών να διεκδικήσουν στο μέλλον την τιμή και την υπόληψή τους, επειδή θα έχουν θιγεί…!

Όμως, εκτός της οικογένειας Παπανδρέου σκέφτεται να αποχωρήσει από την Ελλάδα... και η Άννα διαμαντοπούλου...! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα φέρεται να σκέφτεται πάρα πολύ σοβαρά να αποχωρήσει για κάποιο διάστημα από την Ελλάδα και να πάει στην... Αγγλία, όπου φοιτά ο γιος της...!!! Ξέχασε, φυσικά, πως επί υπουργίας της παιδιά Ελλήνων λιποθυμούσαν στις σχολικές αίθουσες λόγω... ασιτίας...!
Βλέπετε, σαν καλή υπουργός Παιδείας, έστειλε το βλαστάρι της στην αλλοδαπή, για να μην κόψει την θέση κάποιου Έλληνα φοιτητή... Σαν υπουργός Παιδείας, όμως, φρόντισε πριν φύγει από το υπουργείο Παιδείας, να υπογράψει (σε συνεργασία με το υπουργείο Εργασίας και τον ΟΑΕΔ) την εκπαίδευση ανέργων σε νέες τεχνολογίες, με ένα πρόγραμμα ύψους 22 εκατ. ευρώ, το οποίο φρόντισε μετ' επιτάσεως και πιέσεων στο τότε υπουργό κ. Κουτρουμάνη να ολοκληρωθεί από ΚΕΚ (παλιά καλή μέθοδος εξασφάλισης πολιτικής - κομματικής πελατείας), χωρίς ολοκλήρωση πιστοποίηση (μπάτε σκύλοι αλέστε), κόβοντας από την αγορά που "πεθαίνει" την δυνατότητα συμμετοχής στο συγκεκριμένο project.
Σαν υποψήφια, την προεκλογική περίοδο, επισκεπτόμενη την ορεινή Ξάνθη, όταν της "έμαθε" για ένα πρόστιμο της πολεμοδομίας για παράνομη ανέγερση τζαμιού, απευθυνόμενη προς τους τουρκόφρονες τους είπε επί λέξη: "και γιατί δεν πήγατε να πιάσετε τον προϊστάμενο της πολεοδομίας από τον λαιμό;", προσφέροντας νέα πολιτικά ήθη και ουσιαστικά προτρέποντας παρανομούντες να βιαιοπραγήσουν κατά εκπροσώπου του Ελληνικού δημοσίου!!! Μετά από αυτά και άλλα τραγελαφικά με τα οποία διάνθησε την πολιτική της παρουσία (ιδιαίτερα στο υπουργείο Παιδείας ή φωτοτυπίας) η κυρία Διαμαντοπούλου σκέφτεται σοβαρά να μεταφερθεί στην... αλλοδαπή, για να μπορέσει να νιώσει... άνετα!!!

Αναρωτιόμαστε, λοιπόν… και απευθυνόμαστε προς όλους εκείνους τους αντιμνημονιακούς φωνασκούντες και τους υπόλοιπους περιφερόμενους δημοκράτες που διεκδίκησαν λίαν προσφάτως την εμπιστοσύνη του λαού: Εσείς, λοιπόν, ως πατριώτες και διασώστες μας, δεν μπορείτε να μεταβείτε στο αεροδρόμιο και να απαγορεύσετε την έξοδο της οικογένειας από την χώρα, να πιέσετε και να εξαναγκάσετε να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη (με το πρόσχημα του προσωρινού) και να εκδοθεί μία απαγόρευση κατά του συνόλου των μελών της οικογένειας Παπανδρέου; Δεν μπορείτε να σταθείτε στην είσοδο του αεροδρομίου και να εξαναγκάσετε να λειτουργήσει το δίκαιο; Αν δεν μπορείτε να κάνετε το αυτονόητο, μήπως θα έπρεπε να το δηλώσετε και αυτομάτως να παραιτηθείτε από οποιαδήποτε μελλοντική σας αξίωση για εμπιστοσύνη των Ελλήνων πολιτών;

Λυπάμαι πολύ, κύριοι της πολιτικής, της Δικαιοσύνης και των υπολοίπων θεσμών αυτής της χώρας. Λυπάμαι πολύ που δεν είστε σε θέση να προχωρήσετε στην υλοποίηση αυτονόητων και με την στάση σας αυτή ουσιαστικά να επικροτείτε την επανάληψη του βυσοδομισμού που επεβλήθη στην χώρα. Λυπάμαι πολύ, γιατί στην πραγματικότητα δεν διαφέρετε ούτε στο ελάχιστο από όλους εκείνους και όλα εκείνα που κατηγορείτε και καταγγέλετε. Λυπάμαι πολύ που με τόση μεγάλη προθυμία φροντίζετε να συγκαταριθμηθείτε στους εφιάλτες, ευελπιστώντας πως θα μείνουν και για εσάς ανοιχτές οι πόρτες του αεροδρομίου, όταν θα αποχωρείτε.

Λυπάμαι πολύ, που οι καλύτεροι της Ελλάδας είστε όλοι εσείς. Ακόμη κι ένα πανί, που το παίρνει ο αέρας, έχει αξία πολύ μεγαλύτερη από εσάς…
 Πηγή 

ΥΓ: Πραγματικά απορώ με την στάση των "καθαρών" και "έντιμων" πολιτικών, αφού δίνουν την εντύπωση πως θέλουν από τους Παπανδρέου να φύγουν όσο το δυνατόν πιό γρήγορα, επειδή έχουν "άλλοι" σειρά...
http://www.metronsecurity.com/2012/06/blog-post_3449.html?spref=tw

Δεν υπάρχουν σχόλια: