Παρασκευή, Ιουνίου 29, 2012

Η αναδιαπραγματευση του ψευδους

Ολη την προεκλογικη περιοδο ακουσαμε πολλα,φυσικα και γνωριζαμε οτι τα περισσοτερα ηταν απλα προεκλογικα λογια και υποσχεσεις,εχουμε πλεον μαθει οτι μετα το"λεφτα υπαρχουν"καθε υποσχεση εχει και ημερομηνια ληξεως,οταν ομως μετα την 6η του Μαη θορυβημενος ο κωλοτουμπας νεος πρωθυπουργος ανεφερε οτι θα αναδιαπραγματευτει το μνημονιο ειπαμε.....λες?

Και ολη η προεκλογικη εκστρατεια του βασιστηκε εκει,αναδιαπραγματευση του μνημονιου,μεχρι να καταφερει και αυτος οτι καταφερε κι ο προηγουμενος ανικανος Γιωργακης,να καταλαβει την εξουσια.

Για να ελθει πολυ συντομα,συντομοτερα απο οτι περιμεναμε η τραγικη του διαψευση,με τον πιο επισημο τροπο.
Με μια επιστολη που μιλαει καθαρα για απλες τροποποιησεις στο μνημονιο,πουθενα η λεξη αναδιαπραγματευση,τοσο λιγο...ουτε 10 ημερες δεν κρατησε το ψεμα του.

Και την ωρα που οι υπολοιποι ηγετες των χρεοκοπημενων κρατων δινουν μια ανιση μαχη απεναντι στην παγκοσμιοποιηση ο υπαλληλος πρωθυπουργος μας υποκλινεται στο αφεντικο του και αποδεχεται την ηττα του με σεβασμο.

Αυτοι που τον ψηφισαν θα πρεπει να ειναι πολυ περηφανοι,η συνεχεια του οραματιστη Γιωργακη μπροστα στα ματια τους.

Αυτοι ειναι οι ηγετες μας,υποδουλοι των σκανδαλων και των υπογραφων τους,ψευτες κατα συρροη εναντια στον λαο που τους ψηφισε,υπαλληλοι των τραπεζων και των λεσχων στις οποιες ανηκουν.

Δολια χωρα,τοσοι πολλοι μαζι που βρεθηκαν?

Την συντομη καριερα του Γιωργακη θα εχει κι αυτος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: