Δευτέρα, Ιουνίου 17, 2013

Οι 365 ημερες ενος ανικανου

Φτασαμα αισιως με πολυ ταλαιπωρια στο κλεισιμο ενος χρονου απο την συμφωνια συγκυβερνησης του ομιλωντος προεκλογικα στο Ζαππειο 1,2 και 3 για αναπτυξη,αντιμνημονιακες πολιτικες,σχεδια επι σχεδιων και παραμυθια της γιαγιας του,του ενοχου για οτι αντισυνταγματικο νομοσχεδιο εχει περασει απο το κοινοβουλιο και του αριστερου ψαλτη με δεξια φιλοσοφια.


Σε αυτον τον χρονο οι απογειωσεις και η αναπτυξη δεν ειχαν σταματημο,πανω απο 4 χιλιαδες αυτοκτονιες,ανεργια 2 εκατομμυριων,πεινα,καταστροφη καθε εννοιας κρατους προνοιας,καταργηση του κοινοβουλιου και εγκληματικες πραξεις κατα της χωρας.

Ναι αυτη η τριχουντικη κυβερνηση καταφερε και κρατησε 1 χρονο,με απειλες,τρομοκρατια,απιστευτους φορους και χαρατσια,αλλαζονεια,αδιαφορια για τον πολιτη.

Με βοηθους τους ακροδεξιους της συμβουλους και βουλευτες συνεχισε το εγκληματικο εργο του Παπανδρεου με την ιδια λογικη του "μαζι τα φαγαμε"με προπαγανδα Γκαιμπελιστικη,μοντας και φοτοσοπ προσπαθησε νε πεισει οτι ερχεται η αναπτυξη και η απογειωση της χωρας.

Ο φοβισμενος λαος στην γωνια παρακολουθει την καταργηση της δημοκρατιας με μικρα βηματα,ενα καθε φορα,ενα βημα πιο περα,να στελνει την δημοσια λειτουργια στον ιδιωτικο τομεα,να μιλαει για ξεκαθαρισμα της διαφθορας σαν δολοφονος που ερχεται σαν εθελοντης να ανακαλυψει ποιος εκανε τον φονο.

Οπως λενε οι παλιοι"το ψαρι βρωμαει απο το κεφαλι"και το κεφαλι αυτο που κυβερναει σημερα εχει εντολες συγκεκριμενες και δεν κανει πισω,σαν καθαριστρια που κανει οτι της πουν τα αφεντικα της οταν φυγουν το πρωι απο το σπιτι.

Και δεν θα αφησουν με ηρεμια την χωρα να προχωρησει,η παρανοια τους τους οδηγει σε εγκληματικα μονοπατια,θα κανουν ακομα και αιματοκυλισμα για να διατηρηθουν στην εξουσια.

Ο Σαμαρας εχει μπλεξει τις λεξεις,δημοκρατια δεν ειναι η αντισυνταγματικοτητα των πραξεων του,χωρα δεν ειναι το κομμα του,η δημοσια περιουσια δεν ειναι δικη του,οσα υποσχεθηκε προεκλογικα δεν εχουν καμια σχεση με οσα κανει,αυτο κανει την συμμορια του παρανομη,δεν εχει την λαικη εντολη το 20% με δωρο 50 εδρες,κανενα δικαιωμα να κανει οτι κανει.

Δεν θα γλυτωσουμε ευκολα, οταν το συστημα που καταστρεψε την χωρα θελει να ειναι το ιδιο που θα την ανορθωσει τοτε το προβλημα μεγαλωνει.

Το εχω ξαναγραψει,αν δεν ξεφορτωθουμε το σαπιο ας μην περιμενουμε καμια λυση που θα ειναι υπερ του λαου,θα περνουν τα χρονια και θα το βλεπετε.

Εκτος αν ειστε τυφλοι η προβατα,κι εχουμε πολλους τελτοιυς στην χωρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: