Παρασκευή, Ιουνίου 14, 2013

Ποια ελευθερη τηλεοραση?

Τις τελευταιες μερες ολοι προσπαθουμε να καταλαβουμε τι μας γινεται,αυτο που βλεπουμε ολοι μας ειναι η ιδρυση μιας δικτατοριας η οποια θελει να επιβαλλει την μονοπλευρη αποψη της και να καταργησει οτι εχει απομεινει στα εργασιακα δικαιωματα του λαου.

Μα αυτο θα μου πειτε γινοταν εδω και χρονια,γιατι αντιδρουμε τωρα?

Γιατι βρηκαμε την ευκαιρια να το κανουμε,οχι για την ΕΡΤ,η ΕΡΤ ειναι απλα η δικαιολογια,και με εκνευριζει που οι της ΕΡΤ μιλανε σαν να ηταν οι φορεις της ελευθερης αποψης τοσες δεκαετιες,το αντιθετο....

Η ΕΡΤ ηταν παντα οτι χειροτερο σε δημοσιογραφικη αποψη,παντα περναγε η κυβερνητικη προπαγανδα και φιλοσοφια,δεν αντιστεκομαστε λοιπον σε αυτη την αλλαγη,αντιστεκομαστε στην καταργηση της δημοκρατιας στην Ελλαδα και της εγκαταστασης της νεας ταξης πραγματων.

Η ΕΡΤ ηταν μια οαση στον πολιτιστικο τομεα και μονο,δεν προσφερε τιποτα σαν συμπαρασταση σε οσους τοσα χρονια απολυθηκαν,εμειναν ανεργοι,απληρωτοι,κανενα αντισυνταγματικο μετρο εναντιον του λαου δεν καταδικαστηκε απο την "ελευθερη" φωνη της.

Και ακομα και τωρα που εχει την ευκαιρια να δειξει τι πραγματικα μπορει να προσφερει κανει κατα συνηθεια την δουλεια της,παραδειγμα το κοψιμο του Βασιλη Λεκκα στον αερα απο τον αστειο επι δεκαετιες δημοσιογραφο της διοτι ελεγε αυτα που σκεφτεται ο καθενας μας.

Τους δημοσιογραφους της ΕΡΤ δεν τους ενδιαφερει ουτε η δημοκρατια ουτε η πολυφωνια,τους ενδιαφερει αποκλειστικα η θεση τους και μονο.

Γιαυτο και εγω δεν περιμενω τιποτα απο ενα καναλι που στην χειροτερη μερα του δεν μπορει να αρθρωσει την αληθεια παρα βολευεται στο να βαζει παιδακια να τραγουδουν αντιστασιακα τραγουδια με σκοπο να μας συγκινησει.

Ειμαστε χαμενοι απο χερι,δυστυχως.

Δεν υπάρχουν σχόλια: