Δευτέρα, Ιουνίου 16, 2014

Λιγα νεα για πολλα γελια

Λιγα νεα για πολλα γελια,

Ανακοινωσε ο αδιαβαστος του κλεφτοπασοκ οτι θα φθηνηνει το εισητηριο στα μεσα μαζικης μεταφορας και απο 1.40 θα παει στο 1.20.....τι δεν ανακοινωσε ομως?

Οτι οσοι χρησιμοποιουσαν λεωφωρειο μονο..... 1.20 πληρωναν,και τωρα θα επιβαρυνει οσους βγαζουν μηνιαια καρτα με 10 ευρω τον μηνα μιας και καταργει την καρτα για τα λεωφωρεια,απο 20 δηλαδη θα πληρωνουν 30.

Επισης δεν εχει γινει γνωστο,διοτι τα μμε του κωλου το κρυβουν οτι η χρονικη διαρκεια που θα ισχυει το νεο εισητηριο περιοριζεται απο τα 90 λεπτα στα 70,αναλογικα δηλαδη γινεται ακριβοτερο,πολλοι.....ιδιαιτερα ανεργοι που δεν παιρνουν καρτα ισως χρειαστει να βγαζουν και 2ο εισητηριο αν δεν τους καλυπτει αυτο για την συνολικη διαδρομη τους.

Το 2ο ξεκαρδιστικο ειναι το παρακατω δημοσιευμα του πρωτου ψεματος:
http://www.protothema.gr/economy/article/387551/oaed-mono-to-15-ton-anergon-pairnei-epidoma/

Δηλαδη...δημοσιογραφοι δεκαετιων,πολλοι,μιας μεγαλης αν και ηλιθιας εφημεριδας,και μαζι με αυτους και το γενικο συνολο των μμε......

Δεν ξερουν οτι μονο το 15% των ανεργων παιρνει αυτο το εξευτελιστικο επιδομα ανεργιας,και μετα απο λιγο καιρο θα ξαναπεσουν απο τα συννεφα οταν μαθουν οτι το παιρνει για εναν χρονο μονο,μετα ζει απο ελεημοσυνη και βοηθεια φιλων και συγγενων.

Αυτοι ειναι οι οροι που κυβερνα η χουντα του αοματου ικετη,αυτο ειναι το ενδιαφερον που δειχνει στους οικονομικα αδυναμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: